Môžem ísť na ples v 8. týždni tehotenstva?
Ahoj, išli by ste v 8 týždni na ples?
Keby mi bolo zle nie inak nevidím dôvod.
Bola som tak pri synovi, 8-9 týždeň,bolo to úplne v poriadku. Záleží od toho,ako sa cítiš ty,ak ti nie je zle v kuse,tak prečo neísť?
Ja nie, mne byvalo od 6 tyzdna zle.
Teraz sa ešte zabavis, zatancujes si.
Skôr by som sa pozerala na celkovu chorobnost na Slovensku. Všade je plno chorých . Vyhýbala by som sa spoločenským udalostiam. Choroba môže mať fatálne následky pre plod
zalezi od toho ako sa citis... ak v poriadku a nemienis tam skakat odzemky a hadzat do seba poldecaky, tak preco nie.. nie si chora, ale tehotna... ak mas rizikove, tak logicky ze nie
Mala som ist dnes,kedze o par dni idem na operáciu tak neriskujem a sedim doma.Riziko pre dieťa si zváž sama.
@mata159 a prečo by si nemohla? Si chorá? Nie. Si tehotná. Snáď nebudeš divoko skákať na stole jak pri bungee.
Ja by som sa teraz takymto masovkam vyhla, kvoli chripke. Nestalo by mi to za to.
@mata159 ja som bola v 9 tyzdni na svadbe,v 3mesiacoch este na diskoteke a v 6tom.mesiaci na plese,v 9 na majalese..takze kludne.ak sa citis dobre nieje dovod neist 🙂
Ak si zdravá , nevadí ti, že by si sa mohla nakaziť tým hnusom, čo teraz vyskakuje z každého druhého príspevku tu na MK- nevoľnosť, hnačka, vysoká teplota, tak choď a zabav sa...
ja som bola aj lietadlom pri mori, aj som sa do noci bavila, co by ti urobil ples
Určite nie!v tehotenstve sa nikam predsa nechodí,nič sa neje...!

ak by som bola chora nie