Možné tehotenstvo po zabudnutej HAK?
Ahojte žienky,
mám na vás otázku. Budúci týždeň síce idem k doktorovi, ale dovtedy nevydržím 🙂
Ide o to, že dva roky beriem tabletky. tento mesiac sme mali dosť hektický, prerábanie, chaos doma, nábytok spálňa popriemiestňovaná,,,, tak sa stalo, že ráno som zabudla vziať tabletku, tak som si ju dala večer alebo na druhý deň-stalo sa mi to asi 5krát. Darmo, som zvyknutá vždy mať všetko na mieste, ale to nie je ospravedlnenie. Od stredy som mala mať menštruáciu, ale mám slabé špinenie,,,skoro žiadne, pričom vždy som ju mala normálnu.
S manželom by sme sa aj potešili bábätku....
Máte podobné skúsenosti?
Ja si tiež myslím, že to je stres 🙂
pri nesprávnom užívaní antikoncepcie, je možné, že si chránená nebola, na Tvojom mieste by som si urobila test 🙂 ale možno je to naozaj iba zo stresu a MS sa ti teraz rozbieha 🙂 v každom prípade buď v kľude, ak by ste sa bábätku potešili, tak sa vlastne nič nestalo 🙂
Stres neviem, boli naháňačky doma, ale nič vážne,,,už bolo aj horšie. Vždy mi začala v stredu, niekedy aj v utorok poobede. Výhoda antikoncepcie - pravidelná menštruácia 🙂.
Hneď zajtra si plánujem robiť test. Len som veľmi nedočkavá 🙂
Ahojte baby Uz treti den mam naliate, bolestive Prsia, palenie v pradavkach a mravcenie V podbrusku do menstruacie mam este 6 dni K lekarovy sa dostanem najskor tak o tyzden nestrela ste sa Z nicim takym niektora?
Takze test.... negatívny. Neviem... aj má to zamrzelo, lebo pri myšlienke mat bábätko som sa aj potešila. Chceli by sme najskôr dostavať dom a potom pracovať na bábätku... ale včerajší deň vo mne dačo prebudil
@sslniecko1 Chápem ťa. My sme sa na to sústredili asi pol roka a aj keď to nebolo toľko, čo možno iné ženy, to sklamanie každý mesiac naozaj nebolo príjemné. A keď sme usúdili, že máme ešte veľa času, prišlo to hneď 🙂 Takže nevešaj hlavu, raz to určite vyjde 🙂

Môže ti meškať aj zo stresu 🙂