icon

Môžu sa príznaky tehotenstva objaviť ešte pred meškaním MS?

lucka3192
8. sep 2019

Ahojte,mala ste niektorá priznaky tehotenstva ešte pred meškaním. MS? Je to. Možné? Už jedno dieťa mam, a práve preto mi je to divne, lebo pri nej som mala prvé po. Meškani, pred som mala len to n že som sa cítila divne. A boleli ma. Prsia ale také prave priznaky až po MS... Momentálne mám 5 dní pred MS, zle mi začalo byť už v piatok, diky za odpoveď..

monca0021
8. sep 2019

@lucka3192 5 dni pred ms mi príde veľa ale možno tu taká dievčina je. Ja som mala tak 2 dni pred ms prví príznak že bolo vonku 30 stupnov a mne bola stále zima. Akoby som išla byt chorá inak ma prsia vôbec neboleli. Prsia ma začali bolieť až okolo 7tt

sonicka96
8. sep 2019

Tak ja som 2x tehotná a veru príznaky som nemala žiadne 😄 neviem či som retardovaná ale naozaj mi nič také neprišlo že Soňa veď si tehotná :D (až kým mi nemeškala ms) 🙂

deny261
8. sep 2019

@lucka3192 ja som mala týždeň pred MS a to som tehotná tretí krát,takže podľa toho som vedela,že si nájdem dve čiarky..ale mojím príznakom bolo,že som bola stále hladná a pribrala som dve kilá,kým som v 8tt nezačala vracať a do piateho mesiaca som tie dve kilá schudla..a ostatné príznaky prišli až po meškaní..

lucka3192
autor
8. sep 2019

@deny261 takže týždeň pred MS ti už bolo blbo?

x_mery_x
8. sep 2019

Mna pichalo, boleli ma krize a prsia dva tyzdne pred ms..co som nikdy nemala..tak som hned vedela a este k tomu sa mi z nicoho nic vyhodil herpes ;)

lucka3192
autor
8. sep 2019

@x_mery_x no ja mam bolesti ako keď mám dostať, ale reálne aj majú prísť o 5 dní takže uvidíme.

deny261
8. sep 2019

@lucka3192 týždeň pred MS som jedla ako rakovina a aj tak som bola vkuse hladná,čo u mňa nie je zvykom,ale z pachov mi bolo zle až v deň MS a zvracať som začala v tom 8tt..keď si urobíš taký lepší test dva dni pred MS,tak by sa tam už mohlo niečo objaviť pokiaľ si tehotná

lucka3192
autor
8. sep 2019

@deny261 ja tiež vkuse jem aj keď mi je zle, tak ťažko a točí sa mi hlava úplne ako pri prvej akurát že min imalne o týždeň skôr

lucka3192
autor
8. sep 2019

@deny261 aj nafúknuta som

deny261
8. sep 2019

@lucka3192 tak sa ukáže o chvíľu,či je to len PMS alebo si v očakávaní.. držím palce 🙂

andynkotrpaslik
8. sep 2019

Mňa prsia bolia aj 2 týždne pred MS . Začni to riešiť ,až keď bude meškať MS .

shilla23
8. sep 2019

@lucka3192 mne sice ms meskala ale ja som otehotnela den pred MS (co mi neskor aj vyratala dr) no a uz treti den po oplodneni mi rano nechutila kava a ciga a mala som zahu.. kedze som nebola prvy krat tehotna vedela som hned aj ked testy biele

kristina141190
11. sep 2019

@lucka3192 ahoj áno mne bolo asi 5 dní pred ms zle cítila som sa veľmi unavená nevydržala som to a urobila test na teste som mala slabú druhú čiarku dva dni pred ms dom si urobila clean blue digitálny tehotenský test a ukázal plus 1-2 zajtra budem v 5 týždni tehotenstva v pondelok mňa čaká vyšetrenie u lekárky 😊 držím palce

dada1996
15. feb 2025

@lucka3192 ahoj ako si dopadla? Bola si tehu?