icon

Môžu zmiznúť tehotenské príznaky v siedmom týždni?

3. aug 2025

Mate niektora skúsenosť ze vam vymizli priznaky v cca 7 tyzdni a bolo aj tak vsetko v poriadku? Pred par dnami som prestala citit prsia, uz len bradavky trocha citlive, a ani podbrusko ma neboli ako bolelo. Zaujima ma ci to musi stale byt len zle aleno MA.

colsami
3. aug 2025

Kazde tehotenstvo a jeho priznaky su uplne ine. Na zaklade tohto so hovoris sa naozaj nic neda vydedukovat o tom, ako to bude u Teba prosperovat...

anonym_92e854
3. aug 2025

@anonym_autor prsia ani podbruško ma nebolelo nikdy, ani v jednom tehotenstve. Niekto nemá žiadne príznaky okrem absencie menzesu a rastúceho bruška

taktotedanie
3. aug 2025

@anonym_autor ano, zo dna na den, hned som riesila s lekarom, vsetko bolo v poriadku, za dva dni sa priznaky vratili

autor
3. aug 2025
@taktotedanie

@anonym_autor ano, zo dna na den, hned som riesila s lekarom, vsetko bolo v poriadku, za dva dni sa priznaky vratili

@taktotedanie aj dr vravel preco je to tak ze zrazu vymiznu priznaky? Ci to bude kolisanim hormonov?

autor
3. aug 2025
@colsami

Kazde tehotenstvo a jeho priznaky su uplne ine. Na zaklade tohto so hovoris sa naozaj nic neda vydedukovat o tom, ako to bude u Teba prosperovat...

@colsami ano rozumiem ja len sa pytam na real skusenosti ci niekto mal aj nakoniec vserko dobre. Niekto ma priznaky a zisti na kontrole ze MA, asi podla priznakov sa tazko riadiť. Le nejde mi do hlavy v prvom som mala riadne priznaky az do nejakeho 15tt a teraz par dni intenzivnejsie a teraz minimum. Len brusko nafuknute hlavne ked sa najem.

taktotedanie
3. aug 2025
@anonym_autor

@taktotedanie aj dr vravel preco je to tak ze zrazu vymiznu priznaky? Ci to bude kolisanim hormonov?

@anonym_autor ze kazde telo reaguje inak ale tu si najdes milion prispevkov na celom mk ze to u tych zien znamenal potrat , ja som to citala tiez
Ked som dosla na dalsi den na vysetrenie s tym, ze nema priznaky a bojim sa len sa pousmial a ze pre moje ukludnenie vysetri ale nemysli so, ze by to malo nieco znamenat

marianarem
3. aug 2025

@anonym_autor U mna tie prsia boleli najviac na zaciatku a potom to slablo, od druheho trimestra uz neboleli vobec, mozno uz aj skor. Inac ale bezne sa mi stavalo, ze niektore priznaky zmizli na par dni a potom sa znova zjavili.

nikus_259
6. aug 2025

No ja som tento rok mala MA a to ma prestali bolieť prsia. Druhé aktuálne tehotenstvo som mala príznaky ako na hojdačke. Raz ma prsia boleli, inokedy nie, od 8. tt mi bolo zle, v 9. tt mi nebolo zle a potom zase sa to vrátilo. A zatiaľ všetko v poriadku, aktuálne som v 14. tt a som viac menej bez príznakov, iba ma trochu prsia bolia, ale iba minimálne. Čo som tým chcela povedať je to, že na príznaky sa nespoliehaj. To že ich nemáš, nemusí nič znamenať. Ale ak sa to niečo nezdá, tak pre svoj kľud zbehni k dr. Ja som tiež bola toto tehotenstvo v 9. tt lebo zrazu ma prestali prsia bolieť a mám tento rok jeden MA za sebou kde to bol zlý signál. A všetko bolo ok.

bielavila
12. aug 2025

Moja osobna skusenost ( nemusi a ani nebude to u vsetkych zien) je taka, ze som mala silne nevolnosti a ked mi z nicoho nic prestali do par dni som bohuzial o male prisla, zacal klesat hormon a tym padom mi uz nebolo zle…potom mi dr vravela ze hned ked budem citit te sa nieco zmenilo napr. , ze som mala silne nevolnosti a zrazu nic mam hned prist. Takze ked citis, ze nieco neni ok chod za dr