icon

Nafúknuté bruško v prvom trimestri

emuska72
23. aug 2020

Dievčatá pomoooc.
Nonstop, ono to nikdy neodchádza... Len sa napijem vody a bum, hneď ma začne bolieť brucho, kŕče a hlavne bolesti ako na hnačku ale hnačka nikde. Nechápem, prečo ta bolesť na hnačku ale každý deň to je tak, nonstop celý čas. Neviem, čo na to. Čítala som, že mätový čaj je dobrý ale potom som zase aj čítala že keď máte za sebou potrat (ja ich mám za sebou dva tohoto roku) tak mäta ani náhodou...
Všetko, čo si prečítam že je dobré tak potom niekde napíšu že sa to neodporúča. To kto sa už v tom má vyznať 😩😩 prosím, dajte odporúčania. A taktiež, či je ten pocit na hnačku normálny pri tomto alebo nie. Lebo vôbec tomu nerozumiem..

danielahamar
23. aug 2020

Prvé tri mesiace som mala presne co popisujes, na mäte a hylaku som fungovala😁

thoughtfulweirdo
23. aug 2020

Ja som v 6tt a takisto mám v podbrušku v črevách také pocity ako na hnačku a nafukuje ma 😅 dávam si hylak a snažím sa nevšímať si to 😄

emuska72
autor
23. aug 2020

@danielahamar aj ten pocit na hnačku bez hnačky? Lebo mňa to najviac straší 🤦‍♀️ síce, keď si uľavím (prepáčte, viem že je to nechutné) tak tie bolesti povolia ale je to divné lebo pri nafúknuti som nikdy nemala bolesti na hnačku 🤔😩

emuska72
autor
23. aug 2020

@thoughtfulweirdo to ma mrzí že aj vy si tým prechádzate momentálne 😩 je to totálne na prd.. 😃 A to je to, že ja žijem v UK takže nič slovenské si kúpiť nemôžem, kvôli tomu sa snažím vygooglit nejaké medicíny prírodné. Ale všetko čo vy čítam, že je dobré tak iný článok to hneď vyvráti 🤦‍♀️ no na nervy..

thoughtfulweirdo
23. aug 2020

@emuska72 Veru je to s tými článkami tak, človek nevie, ktoré je pravda. O tej mäte raz píšu, že sa používa na nevoľnosti a v druhom článku je zas medzi zakázanými bylinkami, ktoré sa v tehotenstve vôbec nesmú 🤷 ale podľa mňa môžu pomôcť probiotiká, aj iné, keď nemáte v UK hylak

emuska72
autor
23. aug 2020

@thoughtfulweirdo tak tak..
Čítam akurát, že čierne uhlie je bezpečné 🤔 alebo som aspoň zatiaľ nenašla článok, ktorý túto vec vyvrátil. Tak možno skúsim niečo také.

lucia147852
23. aug 2020

tiez som to mala. hrôza. Ja som davala espumisan troška ale tiez sa moc neodporuča. Ale niekedy sa to nedalo tie krče vydrzať. Neboj prejde to. Len vydrzať.

basska_b
23. aug 2020

@thoughtfulweirdo Ooo, gratulácie 👏👏👍

yollanda
23. aug 2020

@emuska72 ja som prisaham deň po oplodnení vypadala jak sud. Len som niečo zjedla, hneď brusisko jak balón.

danielahamar
23. aug 2020

@emuska72 teraz inak tráviš a rozloženie dnu sa mení a posúva a hlavne inak reaguje s aj ha potraviny, neboj bude dobre, ja som v 21tt a hylak používam podľa potreby, dokonca mne zaberá aj na kyselinu

thoughtfulweirdo
23. aug 2020

@basska_b Ešte len tak potajomky potichučky, ešte je to čerstvé 😄

basska_b
23. aug 2020

@thoughtfulweirdo Jasnéé, držím palce, to sa nemôže hneď prezrádzať... ale koník je koník 😁 prezradí sa, aj keď nechceš

katka281
24. aug 2020

@emuska72 mala som presne ten isty problem. Zo vsetkeho ma nafukovalo, tie bolesti brucha pri tom boli otrasne 🙄 nebrala som hylak, lebo som nevedela ze sa moze, vlastne nebrala som nic. Zacala som jest viac vlakniny, activiu a acidko a chodila som kazdy den na dlhsie prechadzky 😊 preslo to...uz som v piatom mesiaci a nastastie to uz nemavam asi 3 tyzdne, mozno aj viac.