Nafúknute, veľké brucho už v 6.týždni. Je to normálne?
Baby, ku lekarovi idem az o 2 tyzdne, tak sa chcem vas opytat na vase skusenosti a radu...
som v 6 tyzdni, ale brucho uz mam jak v 5 mesiaci....na ranajky si dam fakt kusok chleba s niecim
a idem puknut...nechapem...cim to moze byt*? sak musim nieco jest kvoli babatku a naozaj sa
neprezieram, praveze jem hrozne malinko, ale citim sa tak nafuknutna a tak neprijemne.
Mali ste to niektora...a okrem toho, som len v 6 tyzdni...tak nechapem..pri prvych tehotenstvach
som take nieco nepoznala...hm poradte mi prosim...
Ahojte,já jsem v 6tt a břicho je velké,jako kdybych byla v 5 měsíci,hcg od počátku vysoké,každý mě straší dvojčaty 😲 .Můžete mi prosím napsat,svůj názor.Děkuju 🙂
Ahoj, ja som cca v 11t + pár dní a brucho má teda nafúknuté už asi dobrý mesiac - vkuse. Či sa ráno najem alebo nenajem, to brucho mám ofuknúté nonstop, k večeru sa nafúkne ešte o čosi viac. Vraj je to normálne 🙂 Tak dúfam 🙂)
Při prvním těhotenství jsem bříško vůbec neměla, ale během druhého to bylo už trošku horší, těhotenské oblečení jsem musela kupovat již ve 12 týdnu těhotenství.
jaq som v 9tyzdnie a mam brusko ako 4/5mesiaci,ale toto bude tretie baby tak je to mozno aj tym//
mam rovnaky problem..menzes mi meska 4 dni, testik vysiel pozitivny 🙂 ..ale lekarovi idem az za tyzden a brusko uz mam teda riadne..som z tohu trochu v soku..dufam, ze je to normalne...ale neviem, co si o tom mysliet.. ☹
ahojte, ja som tiez len na zaciatku, v 5tt a tiez mam brucho teda riadne. ani vela nejem, stale rovnako a toto.. uz soferujem s odopnutym gombikom a zipsom, nech ma to netlaci..
No ja som uz v 12 tt, ale uz minimalne od 8 tt som chodila s vypucenym bruchom ako v 5 - 6 mesiaci.. a nijako sa to nezlepsilo, stale tak vyzeram.. uz mi tak extremne rychlo nerastie, teraz je to v takej konstatnej velkosti, ale ked mi svagrina pohladkala v 9 tt brucho, ze jeej babo, tak som si pomyslela, ze "no moja, creva mi hladkas, babatko mam niekde dole par cm pod pupkom" 😖 😠 , ale nechala som ju.. 😀
no ja som 7tt ale vcera som bola uplne plocha a dneska som sa doslova zobudila s bruskom 🙂 ale asi je to normalne zavisi to aj od typu postavy, na niekom je vidno hned, niekto dlho na brusko musi cakat 🙂
ja som pravdepodobne v 5tt a uz mam problem s oblecenim. Bola som stihla a teraz mam nafuknute brusko, obtiahnute veci nehrozia ked to chcem este utajit.
No já jsem v 7tt a nikdy jsem nebyla úplně štíhlá, vždycky jsem měla bříško, ale hned od začátku těhotenství se mi nafouklo břicho ještě víc. Tak doufám, že chvíli tak zůstanu .-D 🙂
Ahoj holky 🙂 zdravím všechny.Jsem v sedmém týdnu a je mi nádherně 🙂 bolí mě prsa,pořád spím a jím 😀 Ale jinak mám nádherný pocit 🙂 Na ultrazvuku jsme byly a v pondělí 8.července jdeme na kontrolu 🙂 Snad už uslyším srdíčko 🙂 Jo a už mám bříško 😉 Dám fotku 🙂 krásné těhulkování 😉
jsem v 7.týdnu 🙂 a už mám také bříško 🙂 Myslím že každý to má jinak,někdo dřív,někdo později 🙂 krásně těhulkování 😉
ahojky vsetci...ja som v 7tt a uz asi dva tt mam brusko riadne vystrcene,citim to aj na veciach,ale nevadi,aspon si pomaly zvykam 😉 papa a krasne tehulkovanie
Jsem v 6tt a brisko mam jako jine ve 20 tt 🙂
Ahoj holky já jsem v 8 týdnu a už sem jak balon, nebo se tak cítím. Břicho mám neskutečně nafouknutý, no velryba 🙂 přitom jím pořád stejně, pořád zdravá strava, akorát míň pohybu. Je to tím nebo těhu??
aj mna by zaujmalo ako to s tymi bruškami je ja ho mam zo dna na den obrovske 😠
Ahoj holky, já jsem dnes 7tt+ a v práci to asi každou chvilku praskne.. nosím montérky a triko přes ně.. jenže jaksi začíná být přes bříško oboje "natažené". Asi to do 3měs neutajím 😒 😠 😎
Budu se muset podívat i po těhot. kalhotech, do svých kalhot před othotněním se už tak trochu nevejdu - škrtí. 😢 😀
@neominka ahojky ja od zajtra som 5tt+0(podla poslednej ms som 6tt+4 zajtra, ale ovu bola az na 25DC) a brusko mam dole navrete akoby nafuknute pred ms... ryflove sukne už nezapnem lebo ma tlačia na podbrušku.... jem každú chvílku ale pomenej... malé je akési hladné... 😀 ráno vstávam neskutočne hladná 🙂 snažím sa veľa piť , hoci potom o to ešte častejšie behám na WC, v práci to tajíme, dúfame že do 30.9. to utajíme...len šefke je už teraz čudné to množstvo zeleniny ovocia a vody 😀 😀 no ak brusko porastie dlho to neutajime.... ale chceme preklenut 12TT a na priatelove meniny 29.9 to oznámime aj rodine...zatail to vedia len 2 kamošky a baby tu na mk.
baby ja som v 6tt a nemam ziadne brusko..len o cislo vacsie prsia..ja uz chcem mat brusko a nic..je to normalne v 6tt?
no to sa nacakame 🙂 ja sa citim inak dobre ani neviem ze som tehu 🙂 dufam ze som :D.. ale ja nemam ani nafuknute
Baby, ja som podla doktora v 4tt ( podľa MS, v 6tt ) a je to moje prvé tehotenstvo. Vytúženéééé 🙂 Nie som síce žiadna extra štíhla postava, ale bruško mám riadne navreté. Ráno je to ešte OK, ale večer je ako balón. Neviem, čo to bude o pár mesiacov. 🙂
ja jsem v 7tt a je mi zle břicho nafoukle vaha stejna ale chtěla jsem 3kg dolu ale nedaří se a to nejim sladké a hlídam se:(
Ahoj, 7tt a už je to také vidět je to první těhotenství také jsem si říkala jestli je to vůbec možné. Chtěla jsem to utajit aspoň do 12tt, ale není to možné...na rodinou oslavu jsem si musela pořídit šaty s volánem na břiše...tak uvidíme jestli se zadaří, ale myslím že mě prokouknou už jenom kvůli nepití alkoholu.. 😀
Ahojky, já jsem měla břicho prakticky od 5. týdne, kdy mi vynechala menstruace. Vždy jsem se před menstruací nafukovala a teđ jsem se nafoukla ještě nějak víc. Pak to zase trochu splasklo, ale vždy, když jsem měla plný močový měchýř nebo plná střeva, břicho vystouplo. Už se to dovnitř prostě všechno nemohlo vejít. Teď v 10.tt se mi břicho zase trochu zvětšilo a už to na mně i někdo poznal. Kalhoty ale zapnu v pohodě, nosím bokovky a ten pupek je až nad nimi. Celkově jsem ještě trochu zhubla, ale vše to šlo z rukou a nohou. Takže vypadám trochu jak podvyživené africké dítě - velké bříško a hůlčičky. Moc nadšená z toho nového vzhledu teda nejsem.
@crawler
Jsem v 5tt a břicho mám také pěkně nafouklé 🙂

ako to tu čítam, tak ste ma krásne ukludnili... od 2 mesiaca som strašidelne nafúknutá, ráno ploché brucho ako modelka a na konci dňa slonica. domov chodím s odopnutým gombíkom a to som za 2,5mesiaca pribrala len kilo. jesť mi chutí všetko ale od všetkého som hned nafučaná a neviem či aj niekto iný s tým má problém ale neskutočne sa mi grgá keď mám prázdny žalúdok. cítim sa ako debil a keď sa rýchlo nenajem tak mi príde fasa nevoľno....
tehu oblečenie sa ešte bojím kupovať, čo ak sa do neho nevojdem o 3 mesiace? tak som si aspon kupila mega pohodlné legíny s jemnou gumičkou v páse, do tých by som sa mala zmestiť aj o 2-3 mesiace 😀