Nafúknute, veľké brucho už v 6.týždni. Je to normálne?
Baby, ku lekarovi idem az o 2 tyzdne, tak sa chcem vas opytat na vase skusenosti a radu...
som v 6 tyzdni, ale brucho uz mam jak v 5 mesiaci....na ranajky si dam fakt kusok chleba s niecim
a idem puknut...nechapem...cim to moze byt*? sak musim nieco jest kvoli babatku a naozaj sa
neprezieram, praveze jem hrozne malinko, ale citim sa tak nafuknutna a tak neprijemne.
Mali ste to niektora...a okrem toho, som len v 6 tyzdni...tak nechapem..pri prvych tehotenstvach
som take nieco nepoznala...hm poradte mi prosim...
Ahojte baby pripájam sa k Vám od pondelka viem že som tehotna ale este som nebola u doktorky? kedy ste sli vy 1x k doktorke?
Baby, normalne som rada, ze mate podobne tazkosti 😠 😀 Uz som rozmyslala, ci mi nieco nie je?! Som po IUI, a poviem vam, ze od 4.-ho dna od zakroku mam taketo obrovske napnute brucho....samozrejme bolesti v prsiach tiez. Normalne spim na bruchu, ale teraz sa mi nedari ani na boku, lebo strasne ma tlaci a boli to brucho. Uz chodim len vo volnych teplakoch, a tiez to zatial nikomu nechcem hovorit, ale som dost neprehliadnutelne tehotna 😅 😅 😅 😅 Otazocka: Beriete nejaky liek alebo nieco ? Lebo mna to dost boli!! Espumisan easy , alebo hylak forte alebo nieco take pomoze??? Alebo prejde to samo???
@subbinka ahoj, ja som si robila test v piatok (pozitívny, konečneee!) a v pondelok som išla k doktorke, lebo vtedy som už bola vlastne 40 DC a ona mi potvrdila, že tam mám malú fazuľku 🙂
Nič si ztoho nerob ja som teraz v 8tt..a tiež som mala už bruško v 6tt..tiež som sa čudovala ale je to normalne.. 😉
tak ja se k vam pridavam🙂)) Jsem v 6tt a musim rict ze uz mam taky brisko praskly mi dvoje jeansy🙂)) Takze uz nejradsi nosim legyny...brisko mo vypoukne vzdy nejvic vecer...kdy si pripadam jak v 5 mesici 😀
vzdy jsem mela ploche brisko takze je to na me uz videt🙂 Myslela jsem ze si neco vsugerovavam ale jak to tady ctu jsem uplne v pohode🙂)))
Preji vsem krasne briska 🙂
Ahoj holky taky se k Vám přidávam jestli můžu jsem 6+1tt a mám bříško jako s klukem v prvnim tehu v 6 mesici,já ho mam po celý den vetsi ale na vecer se napiju jenom trosku vody a jeste vic vykoukne...Muzu se jenom pozeptat moje prvni kontrola 24.3. myslela jsem ze jsem podle ms 6+4tt a doktorka mi rikala ze plod odpovida 6tt ale nerikala ze by bylo neco spatne,jenom tolik ze jsem mohla mit dýl ovulaci když mam cyklus 33 ....mate stim nekdo skusenost?Děkuji za odpovedi 🙂
No baby u mna to je hrozne!od 5 tt som doma v posteli takze iba lezim a papam....teraz som v 10 tt,brusko mam rano tak normalne vypukle ale akonahle sa najem mam ho jak v 5-6 mesiaci!zo vsetkeho ma naduje a je mi zle....beriem B6 a cipky Torecan ale nafukovanie to o moc nepotlaci....a najhorsie na tom je ze za 5 tyzdnov so
som pribrala - a teraz sa podrzte - 9 kil!!!!!
Ahojte babulky ja som v 8tt ale tiež mám brucho fakt ako v 6 mesiaci, nafúknuté, veľké, je mi zle stále ale pritom som vkuse hladná a stále niečo do seba tlačím, a potom aj pekne váha ide hore kedže pohybu menej lebo som stále unavená 😀..no nie je to 2x príjemné ale dúfam že sa to trošku upraví časom, hlavne nech sme zdravé 🙂
Ahojte babule, ako tak citam nie som sama. Aspon trosku som sa ukludnila. Som v 6 tyzdni, u doktorky som este nebola, ale brusko mam straaaasne velke. Uz ho pomaly ani neviem schovat pod ziadne tricko a to sme chceli pockat aspon do 10 tyzdna....co uz, hlavne nech je fazulka v poriadku 🙂
presne ten isty problem... som v 6tt a som od zaciatku nafuknuta jak balon :( nech zjem hocico, aj ked pijem vodu uz sa citim aj od toho plna a potom zrazu ma chyti hocikedy vlci hlad ... uz to nechceeeeeeem :( a som strasne nervozna niekedy .. co s tym ?
ja som pouzivala zuvacie tablety Rennie, maju prijemnu chut a pomahaju obnovovat spravne prostredie v zaludku
ja som si ce len v 5tt ale nafuknuta som aj ja 😀
podla mna je to to u druhorodiciek normalne 😀 lebo brusko sa bude spevnovat a rast ale teste sa s toho hlavne ze je mimi ok
@romannasport ja cakam prve a tiez som do 8tt bola ako balon, teraz som "vyfucala" 😀 ale zas uz vidno tehotenske brusko vykukat 🙂
@zuzina1881 odla mna je to dobre ze sa nafukuje babo ma viac miesta😀
A maternica sa roztahuje tak nase bruska jej asi robia priestor🙂
@romannasport no, moe to lekar vysvetlil inak 😀 hormony sposobuju spomalenie pohybov criev a dochadza k nafukovaniu 😀 ale tvoja teoria sa mi paci viac 😀 ale tie tahy vazov citim riadne, to roztahovanie maternice.. len nech pekne rastie! 🙂
ahojte ja som na tom tak isto...bruško ako malý balón....u doktorky som este nebola..skušam to so slivkami a vodou so sliviek...🙂
Ja som v 9 týždni a tiež mám bruško viditeľné. Pred tehotenstvom som mala ploché brucho keďže aktívne cvičím.
@casperka1980 ahoj ja ešte stale mam problém s tým trávením..uz aj z vody asi mi to brucho rastie -) som v 7tt...poradili mi slivky a veľa vody a jablkový džus..ovocie,zeleninu, menej výrobkov z bielej múky...a gratulujem k //.....🙂
@kwella len ešte tomu moc neverím... po všetkých tých snaženiach.... a zrazu //..
Ja som v 11tt a brusko mam ako v 5.mesiaci 😀 ale nevadi, tesim sa! 🙂
@casperka1980 to zas ja presne ako pri prvom..že skusme...a šup podarilo sa...ale neboj,,všetko bude v poriadku len sa teraz šetri, aby sa babenko dobre usadilo ..🙂
ja takisto... cez sviatky som trosinku pribrala boky a brusko inak som chuda, no a teraz som v siestom a ked sa poriadne napapam brucho vyzera na dobry treti mesiac, neurobime s tym nic, hlavne az je babo v pohode a zdrave 🙂 🙂 🙂
Ahojte.. ja mám presne tento istý problém som na začiatku 6tt.. a mám nafuknute brucho ako v 5mesiaci...je to normalne?... 😉
čaute baby v piatok si idem po tehot. knižku.. kontrolné HCG nad 2.000... a bruško stále rastie a rastie.. a to som len na začiaktu 6tt.. 😀

Ahoj jsem taky v 6tt a bricho mam velke a nafoukle se citim budu si muset uz najit tehu kalhoty je to me 3 dite