icon

Najlepšie vitamíny na prvý trimester

dominika1922
18. feb 2025

Ahojte, beriem kyselinu listovú už pár mesiacov ale Dr odporučila prejsť na niečo viac. V prvom tehotenstve som brala femibion ale teraz spomínala aj pregnafolin od Dr max alebo jamieson. Neviem si vybrať. Mate skúsenosť ktoré sú najlepšie? Stravou si vitamíny neviem nahnať keďže mi nič teraz nechutí. Ďakujem🙂

123369
18. feb 2025

@dominika1922 ja neviem,ale mne dr povedal že načo, nič zbytočne neužívajte, všetko je chémia. Výsledky krvi boli dobré,tak proste načo, samozrejme , že som jedla hovadiny,zabudni na vyváženú stravu 😃 a vraj je po nich zvyčajne veľké bábo. Moje mali obe 3 kg a bez vitamínov.
Samozrejme je to na vás.

bystrozraky
18. feb 2025

Femibion je ovela lepsi, lebo obsahuje aj aktivnu formu kysleiny listovej. Potom dalsi stupen kvality su pripravky cisto prirodne, ale tam hovorime o takych 60EUR na mesiac. Ale femibion je naozaj zo vsetkych standarnych pripravkov najlepsi.

dominika1922
autor
18. feb 2025

@123369 moja dcéra mala 2310g po narodení s vitamínmi. Tak ja ich plánujem brať určite 🙂 každý doktor chce hádam pre pacientku len to najlepšie

euka210
18. feb 2025

@dominika1922 ja ci som brala ci nebrala vitaminy, tak deti mali nad 4kg...vitaminmi to nie je. Ja som pri druhom uz nebrala, iba kys.listovu, videla som v tom tiez len biznis na mamickach. A k tomu mna z tych vitaminov pri prvom 3mes.napinalo kvoli voni a chuti 🤦‍♀️😁

robo1990
19. feb 2025

@dominika1922 ja beriem femibion, C, B6+B12 s kyselinou a na odporúčanie lekárky D lebo som ho mala znížené .. takže femibion a prípadne aspoň to D .. tým nijak neublížiš

jednorozec007
19. feb 2025

@dominika1922 beriem Femibion 2, už som v 2hom trimestri a okrem toho aj kyselinu listovú.Tú určite nevysadzaj a užívaj ju cele tehotenstvo.Plus beriem probiotika koli tráveniu.

zuza265
22. feb 2025

@dominika1922 mam rovnaku skusenost pri jedeni vitaminov. Tiez sa mi dietatko narodilo malicke v termine pri jedeni vitaminov. A este k tomu uplne taka kozka. V sucasnosti uz vsade informuju, ze nikdy ziadna studia toto nepotvrdila.

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal