Nárok na materskú po návrate z UK
Ahojte všetci,baby pred mesiacom a pol som sa vrátila z Londýna kde som pracovala 4 roky.Medzicasom som začala pracovať aj vo firme na Slovensku kde som dopracovala 18 dni -kvôli nevoľnostiam však musím zostať doma na lôžku.Aky je v tomto prípade postup?Co s aktuálnym zamestnávateľom?Mam dať výpoveď,alebo ju dostanem?Mam nejaké práva ako tehotná?Z coho sa mi vlastne bude počítať v budúcnosti materská ?
Ďakujem moc za akýkoľvek názor!
@bibli92 kontaktuj upsvar a spytaj sa ich nech ti poradia co v tvojom pripade robit, inak na ich stranke su aj taketo modelove situacie a FAQ s vysvetlenim z akej krajiny co dostanes, podla mna budes dostavat matersku z UK lebo si tam pracovala posledne 4 roky takze by si mala mat na nieco narok, zo SK budes urcite dostavat rodicak a detske pridavky...
@bibli92 trošku starší článok https://www.socpoist.sk/31/361s?prm2=47576&swor... ale nárok na MD by si mala mať, nakoľko zamestnanie v anglicku dni sa pripočítajú k slovenskému poisteniu.
Ale nárok bude len v minimálnej výške, nakoľko na svk si zatial neodpracovala 90 dní bez PN a OCR.
Ak ostaneš zamestnaná, tak do nástupu na MD toto ešte môžeš splniť, nemusí byť 90 dní v kuse.
Ideálne je napísať cez kontaktný formulár https://www.socpoist.sk/callcentrum , opíš svoju situáciu. V pracovné dni ti odpíšu veľmi rýchlo. Možno budeš musieť dokladovať ešte nejaké papiere z anglicka.
Na UPSVaR ti neporadia. Nemajú s týmto nič spoločné. @nickpick
@nickpick nakoľko ti môžu poradiť len v oblasti rodičovského príspevku a prídavkov na deti, v inom ti neporadia, lebo to nevedia a netýka sa ich to.
Zadávateľka sa pýtala na materské, to vypláca sociálna poisťovňa. Treba rozlišovať, na čo kto sa pýta, a tiež čo chce kto vedieť. Tiež n eprídeš napríklad k lekárovi a neopýtať sa ho ako sa stavia dom. To len obrazne. Lekár vie svoje, a stavbár vie svoje.
Takže tetušky na UP vedia veľké gulové o tom, čo rieši SP. A detto funguje to opačne, tetušky na SP vedia veľké nič o tom čo je možné dostať z UP.
@zalka ked sa pozries na stranku upsvaru a kliknes si na sekciu socialne veci a rodina - financne prispevky najdes tam informacie aj modelove situacie na co ma rodic narok ked pracuje v state EU, ja pracujem v AT a kedze zijem na SK a nevedela som na co mam narok volala som na upsvar, pani mi vysvetlila co a ako a vobec ma neodkazovala na socialnu poistovnu, radim z vlastnej skusenosti, mimochodom vela zien tu ma problem rozlisit matersky a rodicovsky prispevok, nazyvaju ich jednotne “materska”, takze tolko k tvojej poznamke ze treba citat na co sa kto pyta....vela zien z upsvaru je vcelku v obraze a vie poradit aj ohladom materskej, ked nie odnaviguju na socialnu poistovnu....
@nickpick myslíš toto? https://www.upsvr.gov.sk/socialne-veci-a-rodina... rieši to prídavky, a rodičovský príspevok. Naozaj to je v agende UPSVAR.
Vieš ja zvyknem čítať aj medzi riadkami. A ak niekto dá info, že pracoval 4 roky niekde. Tak mi je jasné že na materskú zo SP má nárok. Ak by bola zadávateľka napísala, že 4 roky študovala tak samozrejme ju neodporúčam na stránku SP. A pomôže jej aj údaj z UPVAR.
@siska53 nárok na MD zo SR má zadávateľka. A prepustiť ju môžu, v skúšobnej dobe ale nesmú ako dôvod uviesť tehotenstvo. To len na doplnenie a ozrejmenie.
@mogaa áno presne tak, len potrebuje dokladovať do SP poistenie zo zahraničia, možno to urobila ked sa vrátila a požiadala o podporu. To ja neviem, preto som odporúčala napísať cez kontaktný formulár, tam ju usmernia, a ak napíše rodné číslo tak jej presne napíšu čo jej chýba ak jej chýba.
A ak neodpracuje 90 dní tak sa jej MD bude rátať z min. VZ 🙂
Ďakujem moc za každý nazor! 🙂

@bibli92 výpoveď dostať môžeš lebo si v skúšobnej dobe....ty výpoveď ale nedávaj...podľa mňa nárok na materskú mať nebudeš, lebo v UK už máš ukončený prac.pomer a v čase otehotnenia si už bola na Slovensku...zo Slovenska zase nespĺňaš podmienku NP 270dní....ale možno sa mýlim a bude u teba platiť z UK ochranná lehota(ale dosť pochybujem)....Poistenie si platila na UK takže prípadná materská jedine odtiaľ a záleží od ich podmienok na nárok na materskú....