Nemám príznaky tehotenstva: Je to normálne?
Ahojte pred par dnami som zistila ze som tehotna a teda idem k teme , je to normalne ze stale nemam ziadne priznaky ? Ok to ze ma pobolievaju prsi je asi normalne a sem tam mam krce ako pred ms . Ale mam na mysli tie typické priznaky ako je nevoľnosť strata chuti k jedlu a podobne
Dakujem za kazdu odpoved
@lenockago neboj,ešte si ich uzijes 😆 je to zatiaľ zavčasu. Ja som mala príznaky okolo 7-8tt
JOJ ja uz som sa zacala bat ze sa to zle vyvíja tak ste ma trosku ujludnili 🤭
@lenockago ja som nemala vôbec žiadne príznaky, ani prsia, proste nič a mam dve zdravé deti
@marhulka13 Tak to je ten skvely pripad, snad to bude u mna tiez tak😂kedze chcem chodit do prace
Nema to kazda a zaroven to moze prist o hodinu zrazu… u mna to tak bolo , nic a zrazu ma naplo a grcala 20x denne… bud rada kym nic neni
S kamoškou sme naraz tehotné. Mne je zle, nízky tlak, vraciam, napína ma aj z vecí, čo by ti ani nenapadli, bolí brucho, prsia,...
Ona nemá jediný príznak. Keby nemala potvrdené, ani neverí, že je tehotná 😁
A je tu niekto kto fajčil pred tehotenstvom?
Som tehotná druhý raz a maximálne čo som mala v prvom trimestri bola väčšia únava z času na čas😊takže nie každá žena pregrcá 2 mesiace, nemusíš sa báť 😊
Je to uplne okej, tiez na mne absolutne nikto nevidel, ze som tehotna spociatku 😀 A ani som to nejak specialne nepocitovala. Az potom neskor prisli vecerne nevolnosti 😀 Paradoxne, rano mi nebolo nic.
@lenockago ja som nemala pri prvých dvoch žiadne príznaky ale že vôbec ☺️teraz pri treťom som skoro zomrela 🤣zle mi bolo strašne som v deviatom mesiaci a stále mi je zle , takže som si to užila riadne . Netráp sa a buď rada , nieje to pravidlo že musíš mať nechutenstvo , nevoľnosti alebo prejedanie sa .
ja pri oboch iba prsia. ine priznaky v prvych mesiacoch ziadne. potom pri jednom v poslednych mesiacoch som musela mat staly prisun redkoviek a pri druhom uz pomerne skoro zas kazdy den kalerab😀.
Ja som nemala príznaky do pôrodu 😆😆
Nevoľnosť prichádza až pri vyššej hladine hCG. Tá je najvyššia tuším v 9-10tt, potom zase klesá. Ale už teraz môžeš mať nejaké menej nápadné zmeny chute a čuchu.
Ahoj, mam za sebou tri tehotenstva (3 dievcatka), pri prvom som bola viac unavena a mala som chut na sladke obedy, pri druhom som nezaregistrovala nic a pocas tretej gravidity mi bola casto zima a nechutila mi kava. To bolo fakt vsetko…Mna to doslova sokovalo, ze mozu byt aj take tehotenstva 😄🙏🏻
@lenockago ja som 7T+6D a do teraz mi nič nieje žiadne príznaky 😂 jedine prvý týžden čo som zistila že som tehotna ma prsia kus boleli a unavena som bola stale ale to ma prešlo už po týždni a od vtedy nič ani doktorka mi nechcela veriť že mi nič nieje.Kebyže som nemala pozitivny test a nebola na sone ani neviem že som tehotna 😂
@dadus841 no ja ako keby ze ma nebolia prsia a to uz 7 dni pred očakávaným menzensom a neurobim test 4 dni pred menzesom ktory bol pozitivny tak ani ja Neverim . Ako mne nic naozaj nieje, to ze chodim skor spat a zaspim uz aj o 20:00 😂nepripisujem ku tehotenstvu ale k tomu ze som spachtos od malicka …. Co akurat registrujem tak je chut na vyvar , priebehu tyzdna som ho uvarila 3 krat😂😂
@lenockago ja som 7+4 a mala som a stále len mám iba jednu bolesť prsníkov a bolesti podbruska . Nič viac 🙂
@lenockago ja som 5tt + 3 a tiež mám len to, čo píšeš ty a teda ma pri dlhom sedení bolia kríže. Je to ok 🥰
@bambulka711 ja aktualne 5+1❤️
Ja som nemala príznaky asi do 6 mesiaca a to naozaj úplne žiadne 🙂 potom mi len začalo byť kúsok zle, ale inak vôbec nič
@bambulka711 Ako sa citis?
@lenockago ahoj ja som 12tt a príznaky stále neprišli 😆

Áno, je to normálne. Mne príznaky prišli až okolo 9tt a trvali do 12tt, potom úplne vymyzli a do konca tehotenstva som bola úplne ok. Iné ženy nemajú príznaky vôbec, iné zas do konca tehotenstva.