icon

Nespavosť v 5. týždni

aduska1982
5. jan 2018

Ahojte baby,prosim poradte mi,som5tt+3 no nemozem vobec spavat.Pred otehotnenim som brala AD,no akonahle som zistila,ze som tehotna,tak som ich vysadila.prosim poradte mi

marianna222
5. jan 2018

Ahoj, ja som v 17 tt a ten isty problem, od zaciatku tehu som snad este ani jednu noc poriadne nespala, budim sa alebo su noci kedy len presedim ☺ stale cakam ci sa to nezlepsi

montemotherone
5. jan 2018

AD sa musia vysádzať postupne. Neradila si sa s tvojim dr?

lluciiiii
5. jan 2018

Ahojte ja mam tiež ten problém a to som uz 34tt jednu noc nespim a potom druhu z vyčerpania spím s tým ze sa aj budím často a takto stale dookola to mam asi posledné štyri mesiace zo začiatku som to takéto naštastie nemala nato neexistuje ani nejaká rada uz som sa veľa krát pýtala a trápi to veľa mamičiek ze nemôžu spávať treba len vydržať

montemotherone
5. jan 2018

@lluciiiii mne pomáhali pravidelné večerné prechádzky. Každý deň. Od 20 týždňa som chodila aj cvičiť (predporodna príprava). Ale samozrejme aj tak som mávala horšie noci. Hlavne vo vysokom štádiu, keď už je bábo veľké, všetko už tlačí, vkuse sa krúti... 🙂

aduska1982
autor
5. jan 2018

@montemotherone
@montemotherone vysadzala som.Ad postupne este pred otehotnenim.Bola som uz aj pri svojej lekarke -psychiatricke,sama by som nevysadila.No kazala mi zobrat podla potreba neurol 0,25 ale to brat nechcem
@montemotherone

montemotherone
5. jan 2018

@aduska1982 ak si podľa potreby dáš pár krát neurol, škodí to babatku menej ako keď sa vyčerpávaš nespavosťou a následným stresom z toho. Skúsila si nejaké psychoterapeutické techniky? (Autogénny tréning...)

aduska1982
autor
5. jan 2018

@montemotherone nic podobne som neskusala,musim nie o vygooglit

luna116
27. jan 2018

ja ked som sa zobudila v noci, nemohla ďalej zaspať, rozpustila som si šumivé Mg a skôr som zaspala ... ale hlavne ku koncu tehotenstva to bolo na figu, keďže som už Mg nemohla...