Neviditeľný gestačný vak v 6. týždni
Ahojte 3.3 som mala naposledy menštruáciu, dnes som bola u gynekologičky ale povedala, že tam nič nevidí.. ani gestačný vak, je ešte nejaka možnosť, že sa objaví keď som podľa nej v 6tt, 4 testy som mala pozitívne a 9.4 som si robila test, ktorý by mal ukazovať týždne a ukazoval 2-3 (minulú stredu). Je ešte nejaka možnosť, že nejde o mimomaternicové tehotenstvo? Ďakujem
A mozno si mala posunutú ovuláciu. Musis dat tomu par dni/tyzden…
Ja nechcem byt posol zlých správ, ale popíšem moju skusenost..v cca 6-7tt som bola na kontrole na potvrdenie tehotenstva, ale bolo vidno len plodový vak a nie plod..tam sa riešilo, či nebola neskôr ovulacia a podobne a že mám prísť o týždeň na kontrolu, že by som nebola take ten 6-7tt, ale len cca 4tt..ja som ale vedela kedy sme s manzelom mali styl a neskorší termin proste nepripadal do úvahy..takze, ak by bolo vidno plodový vak a nie plod, tak by sa dalo hovoriť, že ste mali posunutú ovulaciu, ale z toho čo som ja pochopila, tak ten plodový vak by bol vidno aj hneď už v tom 4tt, čo by ste už asi boli aj keby došlo k ovulácii neskôr
@pl2y ja som čítala na nete, že ho je vidieť az 6-7tt, aj doktorka mi povedala, že okolo 6 až a že kľudne som mohla otehotnieť tesne pre menzesom a preto ho nevidiet, ale nejako sa mi to nezdá, no nič budem musieť počkať do štvrtku na vysledky krvi
Ona ale píše kedy mala pozitívny test,tak o žiadnom extrémnom posunutí tu sa asi nedá baviť. Plodovy vak by už mal byť vidieť. Bodaj by to bolo inak
@krasneleto pozitívny test som mala minulý týždeň a bolo tam len 2-3 týždeň
@sekacik2011 ja som mala ms5.3. A na sone je vidieť gestacny vak vo velosti 8,93mm a bol aj zltkovy vak 3,4mm
Bola som u dr min. Štvrtok
Je možné že sa ti ešte ukáže, ja som dostala tabletky na vkladanie.
@sekacik2011 treba pockat a uvidis, ak je možnosť, že si počala neskôr, mozne to je, treba sa riadiť odporúčaním lekarky..a ten digitálny test je trosku iný v tom, že on ukazuje týždne od oplodnenia a nie ako sa počíta tehotenstvo, že od prvého dna poslednej menštruácie, takze keď tam bolo 2-3 to je podľa tabuliek 4-5tt
@sekacik2011 ak ukazuje minulý týždeň 2-3 ukazuje od otehotnenia 2-3 čiže tento týždeň si 3-4 čo znamená 5-6tt tehotenstva. Podľa poslednej MS si v 7 tt
@sekacik2011 ja som ten prípad. Buď som otehotnela tesne pred alebo tesne po. Pri folikulometrii dr. zistila,že neovulujem ako väčšina žien. V 6tt nebolo nič vidieť. V 7tt už bolo srdiečko. Držím palce.
@tetapetra ďakujem krásne, aspoň trošku ma to ukľudnilo, uvidíme, snáď bude všetko dobre.
@sekacik2011 to ti samozrejme všetci zelame
@tetapetra ďakujem krásne, aspoň trošku ma to ukľudnilo, uvidíme, snáď bude všetko dobre.
@sekacik2011 ahoj ako si dopadla?
@sekacik2011 ahoj ako si dopadla?
@katkabg ahoj, nakoniec to bolo mmt, v nemocnici to bohuzial prasklo.. uz som 2 tyzdne po operacii a uz to je konecne lepsie ale tie bolesti nikomu neprajem :/. Tak dufam, ze nabuduce to uz vyjde

podla poslednej MS si dnes 6+1tt, minuly tyzden ti mal ukazat urcite 3+
moze ist o mimomaternicove, najma ak nevidi gestacny vak