icon

Neviditeľný gestačný vak v 6. týždni

sekacik2011
15. apr 2025

Ahojte 3.3 som mala naposledy menštruáciu, dnes som bola u gynekologičky ale povedala, že tam nič nevidí.. ani gestačný vak, je ešte nejaka možnosť, že sa objaví keď som podľa nej v 6tt, 4 testy som mala pozitívne a 9.4 som si robila test, ktorý by mal ukazovať týždne a ukazoval 2-3 (minulú stredu). Je ešte nejaka možnosť, že nejde o mimomaternicové tehotenstvo? Ďakujem

krasneleto
15. apr 2025

podla poslednej MS si dnes 6+1tt, minuly tyzden ti mal ukazat urcite 3+
moze ist o mimomaternicove, najma ak nevidi gestacny vak

babushkaem
15. apr 2025

A mozno si mala posunutú ovuláciu. Musis dat tomu par dni/tyzden…

pl2y
15. apr 2025

Ja nechcem byt posol zlých správ, ale popíšem moju skusenost..v cca 6-7tt som bola na kontrole na potvrdenie tehotenstva, ale bolo vidno len plodový vak a nie plod..tam sa riešilo, či nebola neskôr ovulacia a podobne a že mám prísť o týždeň na kontrolu, že by som nebola take ten 6-7tt, ale len cca 4tt..ja som ale vedela kedy sme s manzelom mali styl a neskorší termin proste nepripadal do úvahy..takze, ak by bolo vidno plodový vak a nie plod, tak by sa dalo hovoriť, že ste mali posunutú ovulaciu, ale z toho čo som ja pochopila, tak ten plodový vak by bol vidno aj hneď už v tom 4tt, čo by ste už asi boli aj keby došlo k ovulácii neskôr

sekacik2011
autor
15. apr 2025

@pl2y ja som čítala na nete, že ho je vidieť az 6-7tt, aj doktorka mi povedala, že okolo 6 až a že kľudne som mohla otehotnieť tesne pre menzesom a preto ho nevidiet, ale nejako sa mi to nezdá, no nič budem musieť počkať do štvrtku na vysledky krvi

danniiee8
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
15. apr 2025

Ona ale píše kedy mala pozitívny test,tak o žiadnom extrémnom posunutí tu sa asi nedá baviť. Plodovy vak by už mal byť vidieť. Bodaj by to bolo inak

sekacik2011
autor
15. apr 2025

@krasneleto pozitívny test som mala minulý týždeň a bolo tam len 2-3 týždeň

sofia02
15. apr 2025

@sekacik2011 ja som mala ms5.3. A na sone je vidieť gestacny vak vo velosti 8,93mm a bol aj zltkovy vak 3,4mm
Bola som u dr min. Štvrtok

Je možné že sa ti ešte ukáže, ja som dostala tabletky na vkladanie.

pl2y
15. apr 2025

@sekacik2011 treba pockat a uvidis, ak je možnosť, že si počala neskôr, mozne to je, treba sa riadiť odporúčaním lekarky..a ten digitálny test je trosku iný v tom, že on ukazuje týždne od oplodnenia a nie ako sa počíta tehotenstvo, že od prvého dna poslednej menštruácie, takze keď tam bolo 2-3 to je podľa tabuliek 4-5tt

krasneleto
15. apr 2025

@sekacik2011 ak ukazuje minulý týždeň 2-3 ukazuje od otehotnenia 2-3 čiže tento týždeň si 3-4 čo znamená 5-6tt tehotenstva. Podľa poslednej MS si v 7 tt

tetapetra
15. apr 2025

@sekacik2011 ja som ten prípad. Buď som otehotnela tesne pred alebo tesne po. Pri folikulometrii dr. zistila,že neovulujem ako väčšina žien. V 6tt nebolo nič vidieť. V 7tt už bolo srdiečko. Držím palce.

sekacik2011
autor
15. apr 2025

@tetapetra ďakujem krásne, aspoň trošku ma to ukľudnilo, uvidíme, snáď bude všetko dobre.

krasneleto
15. apr 2025

@sekacik2011 to ti samozrejme všetci zelame

katkabg
4. máj 2025
@sekacik2011

@tetapetra ďakujem krásne, aspoň trošku ma to ukľudnilo, uvidíme, snáď bude všetko dobre.

@sekacik2011 ahoj ako si dopadla?

sekacik2011
autor
5. máj 2025
@katkabg

@sekacik2011 ahoj ako si dopadla?

@katkabg ahoj, nakoniec to bolo mmt, v nemocnici to bohuzial prasklo.. uz som 2 tyzdne po operacii a uz to je konecne lepsie ale tie bolesti nikomu neprajem :/. Tak dufam, ze nabuduce to uz vyjde