icon

Nižšie hCG a posunutá ovu

28. máj 2021

Ahoj. Chcem si prečítať skúsenosti iných mamiciek. 7.aprila mi začala menštruácia. Menzes 30 dňový pravidelný. Neskôr cca od 2 mája do 9 mája došlo k styku. Kedy som bola s manželom v tom, že už mám dostať svoje dni, už ma aj brucho boli, a tak sme sa nechránili (navyše naše deti nám vždy dlhšie trvalo počať). A čakala som menzes márne. Ona neprišla. (takže tehotenstvo neplánovane, avšak tešíme sa, nevadí nám zo, hoc teda všetky nase plány musia ísť bokom. Volala som Dr. Keďže som už bola vysoký DC. Bola som uňho včera. Na sone nič. Len sliznica vysoká, HCG 450. Testy. Snad 10 som si ich robila, a prvý slabšie pozitívny bol 21. Mája. A odvtedy pekne tmavnu. Na kontrolu k Dr som mala ísť už o pár dní. Povedala som Dr, že chcem ísť až o ďalší týždeň. Až sa nestresujem zbytočne kazdu chvíľku. Zatiaľ nemám žiadne problémy. Ani neviem ktorý som teda tt. Predpokladám že cez víkend môže byť ukončený 5 tt. Príznaky pociťujem. Len to hcg som čakala trochu vyššie . Aké ste mali vy v 5 tt?

e1i
28. máj 2021

4+4 som mala 641 a dnes ma 20 mesiacov

majamat
28. máj 2021

https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
tu mas tabulkua teda HCG ma siroke rozmedie,a le si uplne v norme.

co sa tyka tt tehotenstva, na zaciatku neviem, ale asi pocitaju podla ms. potom v 12tt by ti mal dr. urobit sono a podla toho definitivne urcit TP. ty by si to mala mat posunute o dobre 2tt oproti ms.

deanka123
28. máj 2021

Ahoj, ja mám aktuálne skúsenosť teraz taku , ms naposledy 15. Apríla klasika 6 dní, ďalšiu som čakala 11.maja ale akosi nechodila testy tiež negatívne , až na 8 deň meškania slaba ale viditeľná čiarka , na 10 deň už bola čiarka OK ale neboli to tie pravé kolajnice, včera som bola u gynekologicky na potvrdenie či je všetko OK (pred 7 mesiacmi som mala MMT). Robila mi sono a podľa MS by som mala byť už 6tt ale podľa sona vravela že je to taký 4tt bolo vidieť len gestacny vak takže tiež som pozadu 2tyzdne. Ovuláciu som nesledovala takže netuším ale podľa mňa som otehotnela teste pred kramami. Takže neboj aj u teba sa môže ešte mimco ukázať 🙂 držím prsty.

deanka123
Autor odpoveď zmazal