icon

Objavilo sa vám druhé bábätko na sone neskôr?

21. dec 2022

Ahojte baby, boli sme na IVF a vkladali sme dva embryjka, uchytilo sa jedno. 🙂
Na poslednej kontrole nam Dr povedal jednu vetu ktora nas trošku šokovala ale tak boli by sme radi aj tak 😁
Jeho reči zneli "no, ja tu vidim jedno zdrave babätko ale nie je istota že tu mame iba jedno, istota bude až v 13tt, ešte sa môže objaviť aj druhé, len sa nám skrýva"

Otázka znie, že či ste fakt niektora takto mali "skryté" bábätko? 😁
Mala som 3x sono a vždy sa videlo len jedno 🙂

tessa2299
21. dec 2022

Podla mna je to mala pravdepodobnost. Ked nevidel doteraz, tak je to viac menej iste, ze je tam jedno 🙂

1lucinka123
21. dec 2022

Ja som bola na prvom sone v 6tt bolo tam jedno bábätko. Potom som išla na sono v 13tt a zrazu tam boli dve. Doktor sa smial, že sme ešte jedno dorobili 😂

bayuska
21. dec 2022

U nas sa tiez druhe objavilo az na tom skriningu v 13.tt - bolo to prvykrat, kedy ma pozerali uz aj cez brucho a vtedy sa tam “objavilo” 🙂

mamickalisticka
21. dec 2022

Ja 🤣 otehotnela som, išla som k dr, bol tam len vačok bez srdiečka,tak o dva týždne kontrola .. srdiečko už bilo, všetko okej.. to som mohla byť tak 8tt.. o dva týždne už boli dve srdiečka, dve bábätká a teraz máme skoro dvojročných huncutov 😂

autor
21. dec 2022

Waau baby tak je vas dost 😁 toto som nečakala 😁 ale dakujem Vam za odpovede 😊 zaujimave 😀

bayuska
21. dec 2022

este doplnim ze ja som mala spolu 6 alebo 7 usg u 6 roznych dr predtym, nez sa objavilo 🙂 (som na rizikovom, tak preto tolko)

autor
21. dec 2022

@bayuska tak to je doslova že sa schovavalo😁
Držim palce moc nech to dotiahnete do štastneho konca 😇

bayuska
22. dec 2022

Dakujem 🙂 bohuzial udrzalo sa len 1, ale ta sa nastastie drzi 😍 uz sa jej nevieme dockat