Odborné rady k ultrazvuku z ôsmeho týždňa tehotenstva
Zdravim vsetkych
Chcela by som poprosit o nazor na fotku ultrazvuku, ak by sa nasiel niekto kto by mi vedel pomoct bola si velmi vdacna.
Dakujem pekne

povedala, ze je vsetko ok, podla vysledkov krvi 8 tyzden, len ja mam vnutorne zvlastny pocit
Lekar sa ti urcite vyjadril.
Vidim co tam je, ale nebudem sa k tomu vyjadrovat uz len z dovodu, ze ta fotka je priserne rozmazana, takze nijake relevantne hodnotenie k tomu nebudem pisat.
Lekar sa ti urcite vyjadril.
Vidim co tam je, ale nebudem sa k tomu vyjadrovat uz len z dovodu, ze ta fotka je priserne rozmazana, takze nijake relevantne hodnotenie k tomu nebudem pisat.
@colsami lekar bol zastupujuci lekar, vyjadril sa len tolko ze ano je tu a zije, nic viac, preto som znepokojena a hladam aj takto pomoc, som mimo SR momentalne
@colsami lekar bol zastupujuci lekar, vyjadril sa len tolko ze ano je tu a zije, nic viac, preto som znepokojena a hladam aj takto pomoc, som mimo SR momentalne
@zuzana1888 aj ked bol zastupujuci, je to uplne normalny a kompetentny doktor.
@zuzana1888 aj ked bol zastupujuci, je to uplne normalny a kompetentny doktor.
@colsami
ja nenarazam na to ze bol zastupujuci, len som chcela vediet este mozno aj iny nazor niekoho dakujem
No lenze po 1. nic viac nez “tu je a zije” ti v 8tt NIKTO nedokaze povedat.
A po 2. toto nie je o NAZOROCH, aky mame mat my nazor na to podla stabilnej fotky utz snimky? Jedine ten lekar videl ci bije srdiecko, povedal, ze zije a to je FAKT, nad ktory nema ziaden nazor.
Chapem, ze je to zvlastny pocit a neistota, ale nic s tym neurobis ani ty a ani nikto iny. Musis vydrzat do dalsieho sona ako sme museli vsetky.
@colsami
ja nenarazam na to ze bol zastupujuci, len som chcela vediet este mozno aj iny nazor niekoho dakujem
@zuzana1888 nic viac Ti nema v tomto tyzdni kto co povedat. Len to, ci tam aktualne (teraz) je (aj plod) a ci je pritomna akcia srdca. Nic viac sa nedozvies a ani to nie je garancia nicoho, treba cakat do dalsej kontroly.
@zuzana1888 nic viac Ti nema v tomto tyzdni kto co povedat. Len to, ci tam aktualne (teraz) je (aj plod) a ci je pritomna akcia srdca. Nic viac sa nedozvies a ani to nie je garancia nicoho, treba cakat do dalsej kontroly.
@colsami ďakujem pekne
@colsami môžem sa Ťa ešte opýtať čo si myslela tým že vidíš čo tam je ? Ďakujem pekne

@zuzana1888 lekár ti nič nepovedal?