icon

Odborné rady k ultrazvuku z ôsmeho týždňa tehotenstva

zuzana1888
27. apr 2025

Zdravim vsetkych

Chcela by som poprosit o nazor na fotku ultrazvuku, ak by sa nasiel niekto kto by mi vedel pomoct bola si velmi vdacna.

Dakujem pekne

Odborné rady k ultrazvuku z ôsmeho týždňa tehotenstva
janai1
27. apr 2025

@zuzana1888 lekár ti nič nepovedal?

zuzana1888
autor
27. apr 2025

povedala, ze je vsetko ok, podla vysledkov krvi 8 tyzden, len ja mam vnutorne zvlastny pocit

colsami
27. apr 2025

Lekar sa ti urcite vyjadril.
Vidim co tam je, ale nebudem sa k tomu vyjadrovat uz len z dovodu, ze ta fotka je priserne rozmazana, takze nijake relevantne hodnotenie k tomu nebudem pisat.

zuzana1888
autor
27. apr 2025
@colsami

Lekar sa ti urcite vyjadril.
Vidim co tam je, ale nebudem sa k tomu vyjadrovat uz len z dovodu, ze ta fotka je priserne rozmazana, takze nijake relevantne hodnotenie k tomu nebudem pisat.

@colsami lekar bol zastupujuci lekar, vyjadril sa len tolko ze ano je tu a zije, nic viac, preto som znepokojena a hladam aj takto pomoc, som mimo SR momentalne

colsami
27. apr 2025
@zuzana1888

@colsami lekar bol zastupujuci lekar, vyjadril sa len tolko ze ano je tu a zije, nic viac, preto som znepokojena a hladam aj takto pomoc, som mimo SR momentalne

@zuzana1888 aj ked bol zastupujuci, je to uplne normalny a kompetentny doktor.

zuzana1888
autor
27. apr 2025
@colsami

@zuzana1888 aj ked bol zastupujuci, je to uplne normalny a kompetentny doktor.

@colsami
ja nenarazam na to ze bol zastupujuci, len som chcela vediet este mozno aj iny nazor niekoho dakujem

anavixy
27. apr 2025

No lenze po 1. nic viac nez “tu je a zije” ti v 8tt NIKTO nedokaze povedat.
A po 2. toto nie je o NAZOROCH, aky mame mat my nazor na to podla stabilnej fotky utz snimky? Jedine ten lekar videl ci bije srdiecko, povedal, ze zije a to je FAKT, nad ktory nema ziaden nazor.
Chapem, ze je to zvlastny pocit a neistota, ale nic s tym neurobis ani ty a ani nikto iny. Musis vydrzat do dalsieho sona ako sme museli vsetky.

colsami
27. apr 2025
@zuzana1888

@colsami
ja nenarazam na to ze bol zastupujuci, len som chcela vediet este mozno aj iny nazor niekoho dakujem

@zuzana1888 nic viac Ti nema v tomto tyzdni kto co povedat. Len to, ci tam aktualne (teraz) je (aj plod) a ci je pritomna akcia srdca. Nic viac sa nedozvies a ani to nie je garancia nicoho, treba cakat do dalsej kontroly.

zuzana1888
autor
27. apr 2025
@colsami

@zuzana1888 nic viac Ti nema v tomto tyzdni kto co povedat. Len to, ci tam aktualne (teraz) je (aj plod) a ci je pritomna akcia srdca. Nic viac sa nedozvies a ani to nie je garancia nicoho, treba cakat do dalsej kontroly.

@colsami ďakujem pekne

zuzana1888
autor
27. apr 2025
@colsami

@colsami môžem sa Ťa ešte opýtať čo si myslela tým že vidíš čo tam je ? Ďakujem pekne