icon

Odlúčenie od priateľa

9. júl 2022

Baby ako ste riesili to ze Vas partner robi v zahranici? neviem sa velmi s tym “vyrovnat “ ako viem ze chce pre nas dobre lebo zarobi predsa viac ako tu na SK , ale dost som nanho namotana a bojim sa ,ze chytim casom nejake tie “depky” ze som sama doma ..take tie “prvotyzdnove hormonove nalady😂” ze mam chut plakat a tak ze nemam po boku nikoho a na vsetko musim byt sama.. 😅

majlo1234
9. júl 2022

Tak si zavolaj na zaciatok mamku/sestru/kamosku, hovikoho, kto ti bude ochotny pomoct nabehnut na novy zivot. Potom, ked si navyknete spolu a babatkom, uz to nebude take zle 😊 samozrejme, je to tazsie, ako ked mas muza doma, ale zvldnes to, neboj

zmrzlinka2021
9. júl 2022

Preco by si sa mala vyrovnavat s tym, ze zijes sama?
Priatel ak si s tebou planuje zalozit rodinu, mal by prehodnotit svoje priority, inak si zvyknes na to, ze ho nepotrebujes a budete zit dva separatne zivoty.
Vela zien tu takto funguje - chlap sa stane casom bankomatom a ony maju uz tiez ine priority.

vifoncitta
9. júl 2022

Wau😁 ja mám tak otravného priateľa že som šťastná keď skončí víkend a ide naspäť do práce 😂 to zvládneš

kris_tin257
12. júl 2022

My sme tiež riešili a aj riešime zahraničie ale dohodli sme sa jasne buď všetci ako rodina alebo nikto. Ani jeden z nás nechce aby on odišiel preč a ja s dieťaťom sama doma, on nechce prísť o to vidieť ho vyrastať a dieťa potrebuje oboch rodičov

autor
13. júl 2022

@kris_tin257 presne toho sa bojim poznam dost ludi co tak vedia fungovat je to sice fajn ze zarobi viac ale pocit ze ostanem “sama “ kazdy den s nim (ved to mi asi aj prepne) a on pride raz za cas tak dieta si nenabudne taky vztah si myslim takze som na vazkach😅