Odporúčali by ste horúci kúpel v 9 tt?
Ahoj chcela by som sa opúšťať či môžem si dávať horkú vaňu ked som tehotná v 9 týždni niekto vraví že nie a niekto zas áno tak by som chcela sa vás spýtať, za každú odpoveď ďakujem ..m
Ja som sa kupala normalne... ☺️
Ja som mala lazne kzdy vecer orosena kupelna, doktora som sa pytala hovoril ze keby bolo take lahke prist ondieta vo vani tak sa nerobia potraty, maly ok, ja ok. Relax po dni v praci s bruchom v zime to bol raj pre mna vana plna .
Ja som bola zvyknutá na horúcu vaňu . V tehotenstve som sa kúpala pravidelne avšak o pár stupňov menej . Manžel má vždy chodil kontrolovať 😁 a meral mi teplotu vody
Ono ide skor o to aby tehulka nemala problemy s tlakom... Ja znesiem horucu sprchu ale tak horucu vanu ako sprchu nie.... Mi tlak hapruje hlava sa mi toci... Kupem sa v teplej nie horucej...
Vana je ok hot tub -jacuzzi nie
Ja by som s horúcim kúpeľom neriskovala. Stovke žien sa nemusí nič pritrafiť, stoprvej áno...
Ja som bola zvyknutá na horúci kúpeľ, najskôr som sa kvoli strachu troska brzdila, ale postupne som pridávala 😂 možno som sa nedostala na obvyklú teplotu, ale tak aspon trosku sa to podobalo. Za mna bez problému, ale určite pomaly a opatrne. A odkedy je babo na svete, horúci kúpeľ som mala tak max. 4x 😂 to má malá 4 a pol mesiaca 😆 horúca sprcha mi musi stačiť, ale verím, ze uz bude dobre a budem sa mocť vrátiť k domácemu termálu 😆

Ked voda nebude mat 50st tak ano....