icon

Odporúčali by ste horúci kúpel v 9 tt?

claudie17
25. jún 2018

Ahoj chcela by som sa opúšťať či môžem si dávať horkú vaňu ked som tehotná v 9 týždni niekto vraví že nie a niekto zas áno tak by som chcela sa vás spýtať, za každú odpoveď ďakujem ..m

hennyinnsbruck
25. jún 2018

Ked voda nebude mat 50st tak ano....

claudie17
autor
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
25. jún 2018

Ja som sa kupala normalne... ☺️

dadus_ka
25. jún 2018

@claudie17 ja si davam teplu taku vlaznu, bola som zvyknuta na uplne horucu ale odkedy som tehu tak si nedavam.

ebi88
25. jún 2018

Ja som mala lazne kzdy vecer orosena kupelna, doktora som sa pytala hovoril ze keby bolo take lahke prist ondieta vo vani tak sa nerobia potraty, maly ok, ja ok. Relax po dni v praci s bruchom v zime to bol raj pre mna vana plna .

zvedavabuduca
25. jún 2018

Ja som bola zvyknutá na horúcu vaňu . V tehotenstve som sa kúpala pravidelne avšak o pár stupňov menej . Manžel má vždy chodil kontrolovať 😁 a meral mi teplotu vody

hennyinnsbruck
25. jún 2018

Ono ide skor o to aby tehulka nemala problemy s tlakom... Ja znesiem horucu sprchu ale tak horucu vanu ako sprchu nie.... Mi tlak hapruje hlava sa mi toci... Kupem sa v teplej nie horucej...

miadi
26. jún 2018

Vana je ok hot tub -jacuzzi nie

maruski99
26. jún 2018

@claudie17 taktiež keď som bola tehotná som praktizovala horúce vane a nič sa ani mne ani mojej dcérke nestalo...kľudne si môžeš takýto relax dopriať 😉 🙂

lorela
26. jún 2018

Ja by som s horúcim kúpeľom neriskovala. Stovke žien sa nemusí nič pritrafiť, stoprvej áno...

jennyf88
28. jún 2018

Ja som bola zvyknutá na horúci kúpeľ, najskôr som sa kvoli strachu troska brzdila, ale postupne som pridávala 😂 možno som sa nedostala na obvyklú teplotu, ale tak aspon trosku sa to podobalo. Za mna bez problému, ale určite pomaly a opatrne. A odkedy je babo na svete, horúci kúpeľ som mala tak max. 4x 😂 to má malá 4 a pol mesiaca 😆 horúca sprcha mi musi stačiť, ale verím, ze uz bude dobre a budem sa mocť vrátiť k domácemu termálu 😆

alobalka
28. jún 2018

@claudie17 ja by som to neriskla. Hrozí väčšie prekrvenie tela, teplom sa roztahuju cievy, tehotenstvo je fyziologicky, ale predsa iný stav. Možno v primerane teplej vode áno, ale horúci kúpeľ nie.