Orgazmus počas tehotenstva
Ahojte asi blba otazka ale chcem sa opytat som v 8tt tehotenstva ..po ivf sex mame zakázaný min 3 mesiace …ale ja si neviem pomoct ale som strasne náruživa 🙈samozrejme ked dr povie 9mesiacov abstinovať tak budem ..len sa chcem opytat ci by mi uškodil aj orgazmus bez sexu …viete ako to myslim … bojim sa samozrejme len ci mate niektora skúsenosť dakujem
😂😂😂😂😂 tá pani ani nevie čo hovorí kľud, veď od odberu vajíčok čo bolo vo februári až po vklad a teraz tehotenstvo čo už je jún som nemala s mužom nič. Takže je to normálne že to chyba za to si neni nymfomanka😂😂
@viki_00 😂😂😂
@2ivana5 dakujem za odpoved … som rada ze je vsetko v poriadku ❤️
Ja som nemala zakázaný sex ale po orgazme som začala krvácať. Na pohotovosti mi napísali že začínajúci potrat a úplná sexuálna abstinencia. S božou pomocou som vydržala do 12tt a potom doktorka povedala že je to na mne (to sa mi nepáčilo lebo veď nie som lekár, ako mám vedieť či je to bezpečné alebo nie?) . Dosť ma tu baby linčovali za to že či nevydržím a pod. Proste najhoršia mama na svete asi. No a nakoniec sme to zopárkrat vyskúšali veľmi opatrne a bolo to okej tak teraz už sa nebojíme vôbec. Samozrejme nie je to ako pred tehotenstvom ale lepšie ako nič. Už som 29tt 🙂
@dominika1922 ďakujem 🥰

@viki_00 prave si zo seba spravila nymfomanku …(akoze ja si to nemyslím ;) len tuto pani vyssie ma s tym problem 😂