Otehotnela si po kryoembryotransfére?
Ahoj, ak si tehotná po ET/KET, daj nám rady-typy , ktoré si myslíš, že Ti pomohli k otehotneniu. Ďakujem krásne 🙂
@magdus999 3mesiace pred ket kyselina listova ta na predpis ,obycajny celaskon a Ecko zdrava domaca strava vela ovocia potom maliny a malinovy caj hlavne klud a nestresovat sa 🙂 Ku ket som dostala estrimax ,duphlaston a utrogestan este som si kupila aj magne B6 premium dodrziavat davkovanie od lekara a nezabudat brat pravidelne lieky
@magdus999 asi je mne ju doporucil jeden znami gynekolog vraj tie kombynovane vitaminy sposobuju u niektorych zien potraty tak len ciste vitaminy bez inych pridavnych latok mi kazal brat v tej na prepis je to zarucene a vo vysokej koncentracii a jedno baleenie mas na 30 dn za 1.5ei
Ahojte baby,tiez som bola na KET a som prave v 8 tt. Pocas pripravy som uzivala estrimax,injekcie prolutexu a lutinus,ktory uzivam stale. Moc som neverila,ze by som mohla ostat tehotna,ale podarilo sa. Kazdej odporucam mat k vsetkemu pozitivny pristup a tesit sa zo zivota🙂))) 🙂 Vsetko ostatne je nahoda.

@magdus999 ked ako poradit moja?