Pichanie na pravej strane v 4. týždni+ 4 dni

anthessa
15. jan 2021

Mamicky chcem sa s vami pradit, 10.1 mi mala prist MS a ten den som mala pozitivny test, a dalsie dni testy silneli. ale uz cca 4 dni ma 2x v priebehu dna zacne strasne pichat na pravej strane akoby vajecnik. vzdy doobeda a potom k veceru. trva to asi 2 min a potom to prejde Najskor to zacne uprostred akoby mi mala hned prist MS a hned ma zacne pichat pravy vajecnik. Bojim sa mimomaternicoveho. Mali ste to niektora takto, a bolo vsetko ok??? Nespinim ani nekrvacam, len tie bolesti mam. K dr idem v stredu 20.1.

veronikaa006
15. jan 2021

@anthessa no ja som mala mimomaternicove 2x a stále som špinila od začiatku. Pozitívny test som mala stále až po meškaní ms pár dní a aj to bola druhá čiarka o dosť slabšia. Takže si myslím že ty mimomaternicové nemáš.

xpetka1x
15. jan 2021

Ahoj. Ja som mala to isté strašne pichanie a len na jednej strane tiež to nebolo celý deň a prišlo to na mňa aj v noci aj cez deň potom kľud a tak sa to tocilo.tiez mi. Povedal ze to môže výťah mimomaternicove keďže na sobe nebolo nič ešte vidno. Po týždni už áno a išlo len o bolesť vaječníka z ktorého bola ovulácia všetko prešlo do 6 TT. Držím palce

anthessa
autor
15. jan 2021

@xpetka1x dakujem povzbudenie velmi potesi, ze nie vzdy to musi byt nieco zle. Je to moje prve tehu, a dni do navstevy dr sa strasne vlecu :D

hmmm71
15. jan 2021

Ja som mala prve dni take bolesti, ze som bola presvadcena, ze to nevyslo. Raz napravo, raz nalavo, raz maternica. Tiez iba take par minutove, ale zato strasne silne, az som predychavala. A vsetko bolo ok, uz som v 12 tt. Drzim palce. Tiez som tehotna prvykrat.

anthessa
autor
15. jan 2021

@hmmm71 jj presne aj ja to predychavam, tak silne to je, ale ako pride tak odide a je klud

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre