Platí sa za Trisomy testy v prvom trimestri?
Ahojte , chcem sa spýtať prvý krát som mala návrhnuty prvotrimestralny screening lenže som nestihla dátum u navrhnutého lekára a má ho už obsadený som v 12 týždni a na budúci týždeň mám ísť k svojmu gyn aby som stihla určené vyšetrenie , viem že v sono clinic to je za 90€
Ale u svojho gyn som sa nepýtala bude mi robený odber na Trisomy test a aj ultrazvuk bolo my blbé sa pýtať či to bude za spoplatnené , keď áno tak samozrejme si to zaplatim ,
len chcem vedieť či bol niekto ambulantné a platil si to
Ďakujem 🙂
Pokiaľ ti to neprepláca poisťovňa, tak Trisomy sa hradí z vačku a sú to pekne vysoké ceny (od 300€ vyššie ak si správne pamätám, ten najvyšší balík je niekde ma hranici 600€+). Aby si bola na to pripravená.
@anonym_autor nepleties si Triple a trisomy?
@anonym_autor nepleties si Triple a trisomy?
@marhulka13 ja neviem :D asi aj áno viem že tie Trisomy sú spoplatnené , ale teraz po pravde neviem či my bude robený Trisomy alebo Triple ale skôr si myslím že asi Triple test nakoľko by som v sono clinic platila tých 90€ som z toho trochu mimo lebo prvý krát idem čiže neviem
@marhulka13 ja neviem :D asi aj áno viem že tie Trisomy sú spoplatnené , ale teraz po pravde neviem či my bude robený Trisomy alebo Triple ale skôr si myslím že asi Triple test nakoľko by som v sono clinic platila tých 90€ som z toho trochu mimo lebo prvý krát idem čiže neviem
@anonym_autor lebo trisomy majú základný balíček za 350 eur , ale to je na tvoju žiadosť, nie sú povinne
@anonym_autor Triple test sa neplati, mna sa gynekologicka ani nepýtala a spravila ho automaticky.
Trisomy testy si platí pacient - ja som platila 450e a musela som si ti vyžiadať. Ak by to bolo toto, vedela by si o tom keďže sa to aj platí dopredu
@anonym_autor ahoj mala som prenascan , v roku 2015 a platila som 600€, zahrnute trisomy testy a urcenie pohlavia
@anonym_autor ahoj mala som prenascan , v roku 2015 a platila som 600€, zahrnute trisomy testy a urcenie pohlavia
@krasneleto ahoj , ďakujem , nakoniec som to potešila u dr ale ďakujem za každú odpoveď

Trisomy su dobrovolne testy a platis si ich, Triple test je zadarmo