icon

Plod v 12. týždni má len 4,5 cm. Je to v poriadku?

gabrielagaladova
29. júl 2015

Som v 11 tt + 5 dni a plod podla sona ma 4,5 cm.nie je to malo?

1fifinka1
29. júl 2015

Ja som bola vcera a mame 6,8cm. V 11 tt sme mali 3,8cm. Teraz som v 13tt. Je to urcite ok, neboj.

merrykovacova
29. júl 2015

Podla mna je to u každej ženy individualne.. 🙂

pribinak
29. júl 2015

Toto by do sa mala spýtať svojho gynekológa, uspokoja ta odpovede na mamickovskom fóre? Ved ked máš akékolvek pochybnosti ci otázky, na to máš svojho gyn, v prvom rade to prediskutovať s ním a nie s odborníčkami na všetko tu na koňovi
Nech sa darí ;)

alana1
30. júl 2015

no to urciteho tyzdna tehotenstva by mali byt babatka velkostne presne podla tabuliek, tak si skus vygooglit a uvidis.

luciaros
Odpoveď bola odstránená
chymenitta33
9. dec 2015

ja som 11 tt a má 4,2cm. Takže si myslím, že to je okej🙂 každá žena, každé tehotenstvo a každá bublinka je individuálna🙂

lucia20
9. dec 2015

Hlavne netreba zabudat, ze pri merani ked klikne doktor len milimeter vedla, hodnoty sa menia. Niekedy meraju aj trikrat a trikrat je ina velkost. Tretiu dcerku mi merali velmi casto a vzdy vraveli, ze to neni presne. A tak aj bolo. Tvrdili mi, ze nador ma velky ako past a ked sa narodila, nador mal 2kg. 😀 😀 😀 a bol velky ako detska hlavicka. Takze to ozaj ber s rezervou a hlavne sa nestresuj. Ak by holo cosi velmi mimo, tak ti dr povie. A mne 2 z dvoch deti bud 2 tyzdne "zaostavali" alebo o 2 tyzdne predbiehali.

luna90
16. dec 2015

Ja som 10 tt + 5 dni a môj plodík má 3,8 cm, takže to je ok podľa mňa 😊

damaroka
16. dec 2015

Moj pokladik meral v 11 tt 4 cm a v 12tt 4,3. cm Dalsi termin az o 2 tyzdne,tak som zvedava 🙂