Po 2 potratoch som opäť tehotná
Ahojte. Mám jedno dieťa 4roky. Dva krát som potratila 😥. Ale konečne sa usmialo na mňa šťastie a opäť som tehotná. Som strašne šťastná. Ale zároveň tam je aj strach. Mala by som byť v 6tyzdni podľa poslednej MS. Niesom objednaná lebo nezdvihaju ale idem tam osobne. ... Robím v obchode takže je tam nejaké riziko alé dávam si pozor. Chcem sa opýtať keď som už po dvoch p........ Myslíte že to doktor bude nejako brať? Rizikové tehotenstvo alebo niečo také? Dal by mi aj pn či nie ?
Ja som po jednom MA a automaticky ma dala na rizikové + ešte korona do toho
@janap358 ja som mala pred 5rokmi MA 2x a minuly rok som zostala tehotná .... Robila som 12ky v DD .. lekár povedal že je všetko ako má ..takže v pohode som odrobila do 8 mesiaca skoro ...samozrejme že som sa neťahala z ľuďmi ale všetko bolo v poriadku ... Mne nechcel nejako dať PN až keď som už naozaj nevladala
Vôbec nie lebo každé tehu je iné. Aj ja som po 2 MA, ale po zistení príčiny je teraz všetko ukážkové a dá sa povedať ze tabuľkové.
S lekárom ti odporúčam počkať ešte aspoň 2 týždne, jedine co môžeš tak si nasad progesteron ak máš.
Dikes baby. .. a bolelo niektorú brucho ? Mňa strašne bolieva brucho a to som len na začiatku tehotenstva
@janap358 ahoj. Na zaciatku aj mna strasne bolelo brucho. Ako pred menstruaciou, ale este silnejsie. Mala som pocit, ze mi maternica vypadne :D ale to bolo len tak na zaciatku, 4-6tt.
Drzim palce!
@janap358 Ahoj ja mam podobnu skúsenosť 2xMA a teraz som v 8tt a bolesti som mala od 5 do 6 tt také, že som škrabala stenu - v noci som sa zobudila a nevedela som od bolesti zaspať. Silné kŕče v bruchu a aj chrbát. Zatiaľ je všetko v poriadku a bolesti sa postupne po dvoch týždňoch dostávajú do normálu.

Mne doktor automaticky dával PN, ja som sa tiež pýtala. Ale ako to bude brať tvoj doktor, to je otázne.