icon

Pozitívny test po troch sekciách

21. sep 2025

Prosím radu
Mám za sebou tri sekcie. Prvá akútna 34tt krvácanie abrupcia placenty, druhé tehu bez problémov plánovaná sekcia a tretia sekcia akútna abrupcia placenty krvácanie 34tt---- 4 roky späť

Teraz mi vyšiel pozitívny test, beriem antikoncepciu
Čo teraz ? 😱

anonym_e6ed2f
21. sep 2025

No nic, co uz teraz. Tak budu 4 sekcie. Osobne poznam zenu s piatimi. Drzim palce nech vam to dobre dopadne.

unicornlady
21. sep 2025

Toto je inak zaujímavé, lebo hneď kúsok pod tebou je diskusia, kde žena užíva Mirenu a otehotnela.

Aj ty užívaš antikoncepciu a otehotnela si.

pribinak
21. sep 2025

Tak budeš mat 4 sekcie. Budeš viac sledovaná a hotovo

A keď už budeš mat otvorené celé brucho zváž sterilizáciu

Veľa radosti z bábätka 🍀🍀🍀

kiki68
21. sep 2025

Bude dalsia sekcia. Ako dnes bezna vec, v zahranici maju zeny aj 6 sekcii.

unicornlady
21. sep 2025

@kika68 Ja si pamätám, že sa kedysi hovorilo, že max. 3 sekcie môže mať žena. A vidíš, očividne sa dá aj viac.

autor
21. sep 2025
@pribinak

Tak budeš mat 4 sekcie. Budeš viac sledovaná a hotovo

A keď už budeš mat otvorené celé brucho zváž sterilizáciu

Veľa radosti z bábätka 🍀🍀🍀

@pribinak radosť nemám. Veď 2x masivne krvácanie pre odtrhnutie placenty

pribinak
21. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak radosť nemám. Veď 2x masivne krvácanie pre odtrhnutie placenty

@anonym_autor preto ti píšem, že keď budeš už mat otvorené brucho, zváž sterilizáciu

Bábätko je v tom nevinne

kiki68
21. sep 2025
@unicornlady

@kika68 Ja si pamätám, že sa kedysi hovorilo, že max. 3 sekcie môže mať žena. A vidíš, očividne sa dá aj viac.

@unicornlady to byvalo, predtym boli veci inak. Hoci oni dnes uz ani po tretej nechcu ponukat sterilku.

maryetta
21. sep 2025
@unicornlady

@unicornlady ja som mala sekciu pred 11 rokmi. Vtedy mi lekar po operacii povedal ze je uz bezne ze maju zeny aj 4-5sekcii. Co vlastne aj sama poznam.

sovica
21. sep 2025

Hmm, čo teraz? Rozhodnutie je hlavne na tebe a tvojom manželovi. A teda, mala by si to prediskutovať so svojim gynekológom alebo sa poradiť s viacerými lekármi. Nemôžeš sa rozhodnúť na základe odpovedí z MK. Zatiaľ vidím, že ženy ti tu napísali, že čo už, donosiť. Však prežila si 3 sekcie, bude aj 4🙈 Žiadna sa nezamyslela nad tým, že abrupcia placenty je závažný, život ohrozujúci stav pre matku aj pre plod a ty si tento stav prežila už 2x😲 Takže, milé ženy, keď matka na komplikácie pri pôrode umrie, tak nevadí, však manžel 3 deti a možno aj štvrté (ak prežije), vychová sám, čo tam po žene/matke. A to teda za interupcie, len tak, pre nič - za nič, lebo si niekto zmyslí, nie som. Ale neodsudzujem ich, ak majú vážny dôvod. A tu autorka ten vážny dôvod má.

autor
21. sep 2025
@sovica

Hmm, čo teraz? Rozhodnutie je hlavne na tebe a tvojom manželovi. A teda, mala by si to prediskutovať so svojim gynekológom alebo sa poradiť s viacerými lekármi. Nemôžeš sa rozhodnúť na základe odpovedí z MK. Zatiaľ vidím, že ženy ti tu napísali, že čo už, donosiť. Však prežila si 3 sekcie, bude aj 4🙈 Žiadna sa nezamyslela nad tým, že abrupcia placenty je závažný, život ohrozujúci stav pre matku aj pre plod a ty si tento stav prežila už 2x😲 Takže, milé ženy, keď matka na komplikácie pri pôrode umrie, tak nevadí, však manžel 3 deti a možno aj štvrté (ak prežije), vychová sám, čo tam po žene/matke. A to teda za interupcie, len tak, pre nič - za nič, lebo si niekto zmyslí, nie som. Ale neodsudzujem ich, ak majú vážny dôvod. A tu autorka ten vážny dôvod má.

@sovica veď preto, a interrupciu zvažujem a viac sa k nej prikláňam

pe_mi
21. sep 2025

Sa ti ani nečudujem, že zvažuješ interupciu , pri abrupcii maternice už 2x
Môžeš zomrieť a doma máš 3 deti
Išla by som do toho, neriskovala by som to
Nejde o to,že by ťa mali rezať 4ty krát,ale o tvoje komplikácie

anonym_a3d01a
21. sep 2025

@anonym_autor Aku antikoncepciu pouzivas a tusis preco mohla zlyhat?

anonym_8d95cb
21. sep 2025

Sama sa musíš rozhodnúť, či ti stojí za to, obetovať svoj život a tvoje deti budú možno vyrastať bez mami, keď si mala uz takéto komplikácie.Ak áno, chod do toho.Ak nie, chod na interupciu.Keby sa mam rozhodnúť ja, vyberiem si druhú moznost

oblecenie99
21. sep 2025

Tiež som prekvapená z prvých odpovedí .. tu nejde o to, že bola rozrezana trikrát, ale že mala brutálne komplikácie, ktoré zrejme reálne hrozia počas štvrtého tehotenstva a môže sa stať, že zomrie aj dieťa, aj ona a zostanú po nej tri siroty.. určite sa poraď s lekármi.

any_soj
22. sep 2025

@anonym_autor fu to je vážne... Bolo by dobré, aby naplánovali cisársky kus skôr...