Prázdny vačok v 6. týždni
Ahojte. Dnes som bola u gynekologa, podla vsetkwho som dnes presne 6tt, 2 tyzdnove meskanie MS. na ultrazvuku videl 1cm vačok ktory je ale prazdny. Mam sa vratit za 10 dni. Pid tym vacsim vackom mam jeden mensi, k tomu mi nevedel povedat nic, ze mozno len nejaka mensia cysta alebo nevie co to moze byt ale ze to nemam riesit. Prikladam fotky utz.. je to podla vas ok, ze tam este nie je vidno mimi? som z toho smutna.😣

Ako si dopadla? 🍀
zle.. prazdny gestacny vacok nadalej. sice sa zvacsil na 2nasobok, zodpoveda cca 6tt, hcg 12698, co tiez zodpoveda tak 5-6 tt ... uz som sa vyplakala a zivot ide dalej bohuzial nic ine spravit neviem.Mam ist na kontrolu o tyzden ale mam pocit ze je to uz zbytocne , zazrak sa nestane.
V 6tt to ešte stále nie je stratené. Nebolo tam ani zltkove teliesko? Ešte by som však nerobila unáhlené závery. Samozrejme netreba mať ružové okuliare, ale stále to nie je týždeň tehotenstva kedy tam musi niečo byť. Je to take rozhodujúce obdobie teraz. Ako sa vyjadril gynekolog?
Pri oboch detoch som to mala;) neviem aky mas cyklus dlhy ja 35 ...drzim.palceky daj potom vediet ale som.si ista ze tam babatko bude😍
Nezufaj... ja som to takto mala v 7tt. Prázdny vácok a o 2 tt uz bilo srdiečko. Nevzdávaj to prosím... 🙏🙏🙏 mysli stále pozitívne ✊🍀
dnes 8+3 prazdny gestacny vacok. pred 2 hodinami som.bola.na uzv. este sa neviem ani nadychnut od tej bolesti srdca.
Och 😥 to mi je velmi ľúto 🥺 teraz ta asi žiadne slová neutesia. Poplac si, dostaň to zo seba. Každým dňom sa s tym lepšie vyrovnas a môžeš začať bojovať opäť. Ďalšie tehotenstvo bude úspešne ❤️ uvidis 🍀 povedz si, ze príroda to teraz takto zariadila pre niečo. Drž sa ❤️
Jaj moja je mi to luto, ja som tiez skoro 2 mesiace po kyrete a tiez prazdny vacok :( musis byt silna, cas vsetko vylieci a pride aj k vam babatko ❤

Autorka no ako si dopadla? Dobre spravy dufam mas ❤️😊