Prechladnutie v 9tt
Ahojte baby! Potrebovala by som poradiť, či možem užívať aj vačšiu dávku vitamínu C konkrétne 1000mg, kedže oddnes ma nejak pobolieva hrdlo a fakt by som nechcela ochorieť. Problem je ten, že žijem v zahraničí, takze lekár mi tu tak ľahko nehrozí, tak mi snáď niektorá viete poradiť 🙂 ďakujem vam!
@silviavisz zabralo to 🙂
@barbara24v s vitaminom C ti neviem poradit,ale na bolave hrdlo pomaha kloktanie slanou vodou aspon 2-3x denne
@silviavisz ja som bola nedavno a kloktala som slanou vodou.. len to a pomohlo mi to 🙂 som v 11tt
@lucka12399 ja som teraz v 22 tt a od zaciatku tehotenstva som 2-3 x mala bolesti hrdla a som rada,ze kloktanie pomohlo a nemusela som brat ziadne lieky 🙂
Ďakujem vam za odpovede! Idem to teda skúsiť, a pred spaním si dam ešte med s cesnakom, zevraj aj ten pomáha 🙂 trosku mam aj zimnicu, tak dúfam že nakoniec nebudem mat aj horúčku😞 dávam si najväčší pozor, len na nešťastie každý je momentálne chorý v práci...
@barbara24v ja som sa preto dala na PN ku a som bola radsej doma.teraz je bohuzial take obdobie.drzim palce aby si sa z toho rychlo dostala ☺
Ahojte,som 7tt a včera sa u mňa prejavilo prechladnutie.. Čo ma ale trápi je že vždy keď smrkám tak mám hrozné bolesti v podbrušku ako keby pichanie a trhanie... Mali ste to niektorá? K doktorovi sa dostanem až koncom mesiaca a zavolať mu môžem najskôr v pondelok... Preto sa pýtam na vaše skúsenosti.
@petra2019
Ahoj, ja som to mala podobné, a možno to je smiesne, ale mne pomáhalo, keď som si prekrížila nohy, keď som smrkala alebo keď som kaslala, skús trosku s citom smrkať, a naparuj sa buď s kamilkovym vývarom, alebo so solenou vodou.
Držím ti palce!
@barbara24v ďakujem ti krásne 😍
@petra2019
Vôbec nemáš začo! 🙂 ja som sa tiež velmi bala, a naštastie je všetko v poriadku a babo si krásne rastie. Jedine sa skús vyhnúť tabletkam, ak sa ti dá
@barbara24v tabletky som ani nemala v úmysle ja ich totiž nejedavam kým skutočne nemusím nemám to rada 🤦🏻😁 len teraz keď už nie som sama tak si davam dosť pozor... Zatiaľ si dávam len kvapky do nosa aj to su len také vodičky v podstate mi ani nepomáhajú bohvie ako... Vyskúšam to naparovanie, snáď mi to uľaví aby som sa aspoň vyspala lebo túto noc to bolo peklo..🤦🏻
@petra2019
Ooh tak sa kľudne naparuj aj viac krát denne, ak ti to čas dovolí, ja som sa trápila skoro 9dni, ale do toho ma príšerne vtedy začalo bolieť aj hrdlo. Ale naštastie som sa deň co deň potom cítila lepšie. Najhoršie to bolo možno tak prvé 3-4 dni. 😏🙂
@barbara24v No zrovna teraz najbližšie tri dni budem v robote od rána do večera ale po večeroch sa určite budem naparovať.. 🙃 Snáď to čoskoro prejde.. ☺️

@barbara24v ja ked som citila,ze nieco na mna "lezie" tak som par dni brala vitaminC 1000 a kloktala slanou vodou a zabrala to.