icon

Prestali ma bolieť prsia v 6 týždni, stretli ste sa s niečím podobným?

miriam7979
24. nov 2019

Ahoojte baby idem si k vam po radu popripade sa upokojit lebo sa idem zblaznit od nervou😏🤦‍♀️🤷‍♀️
Isla som na prve sono v piatok a vsetko je vraj v poriadku dieta sedi presne na tyzdne aj na den... Len sa ma pytal dr. Ze ci ma bolia prsia a ja ze od vcera uz nie a on ze moze byt ze dieta sa prestalo vyvijat ze uvidime o tyzden😪😪idem sa z toho zblaznit😪dal my aj duphastan ze mam brat 10 dni... Ale podbrusko ma stale boli aj prsia ale nie az tak ich mam j navrete ako som mala len troska ma bolia na boku... ale to co som citala tak moze byt ze aj z z toho lieku co my predpisalten Duphastan🤷‍♀️baby poradte my prosim ci ste sa s takým niecim nestretli? Ďakujem ❤️

pumi21
24. nov 2019

@miriam7979 mňa tiež neboleli a dieťa je úplne v poriadku, nemal by ťa lekár takto strašiť, každé telo to má inak, niekoho bolia a niekoho iné, podľa mňa bolesť pŕs nemá nič s tým, či sa dieťa vyvíja len tak keď všetko bolo ok...

habibim
24. nov 2019

Prsia nemusia bolieť, keď si tehotná... Mna začali bolieť až po pôrode (SC), keď mi nadoslo mlieko

sapa20
24. nov 2019

Ahoj
Buď v kľude a nestresuj sa lebo to si škodiš.
Nie každú tehotnú bolia prsia tak isto ako nie každa ma ranné nevoľnosti 😉
Verím, že všetko dobre .

marion30
24. nov 2019

Mne sa stavalo na začiatku,že niekedy ma boleli veľmi a zrazu nič,splasnute...tiez som sa veľmi bála ale na druhý tretí deň to bolo ešte horšia bolesť❤takže to je v poriadku,nemôžu ta v kuse boliet

nelca84
24. nov 2019

@miriam7979 lekar to povedal ako keby ta bolest bola povinna alebo co, mna nic v tehotenstve nebolelo a syn je absolutne v poriadku

mmoonna
24. nov 2019

no to je teda sprostosť. Ešte som nepočula, aby sa lekár pýtal, či v tehu bolia prsia. Mňa v prvom boleli neskutočne, pri druhom vôbec. Obe deti sú o.k.

modrykonik34
2. dec 2019

Urcite sa nestresuj, kazda zena je ina. Mna boleli pri oboch tehotenstvach ale nic hrozne, no pri druhom ma prestali boliet a aj som potratila, no zaroven som zacala spinit. Je vela skusenosti, niektore zeny spinia, krvacaju a deti donosia v pohode, niektore potratia. To iste s prsiami, niektore bolia velmi, mna boli len mierne a vymiznutie priznakov zial potrat znamenalo.