icon

Príznaky na začiatku tehu

13. sep 2023

Dievčatá, mam nacitanych XY diskusii, no, zakladám novú, ak sa niekto chce zapojiť, budem rada za každú skúsenosť. Som na začiatku tehu, v období, keď mala prísť ms ma hrozne bolelo brucho zo spodu, bývalo mi zle. Najmä doobeda. Dnes mi nič nie je. Včera hcg na 17 dpo 512. Všetko vyzerá ok, ale, bojím sa, samozrejme. Už máme za sebou dva misseds. Ako ste to s príznakmi mali vy? Prišli, odišli a tak dookola? Ja dúfam, že to je môj prípad 🙏
Ps : Pýtam sa konkrétne a normnych žien. Ak nejaká nebude mať čo priamo k otázke, prosím, odpustite si rypania . Urobíte lepšie.

zana90
13. sep 2023

Okrem pozitívneho testu do pohybov okolo 20tt takmer nič, iba som istý čas začala desiatovať, bola som hladná, ale aj to som potom prestala, aktuálne 30tt len občas tvrdnutie brucha, bolesť panvy..inak žijem život ako pred tehotenstvom a nie je mi nič..takže hlavne kľud a veriť, že všetko bude Ok

smejko47
13. sep 2023

Ahoj, ja som okrem bolestivých prsníkov a únavy nemala žiadne príznaky. Akonáhle prestali jeden deň bolieť hneď som spozornela a utekala na kontorlu avšak na druhý deň už zasa boleli a tak to je doteraz 2 dni bolia deň nie a pod… 13tt 🙂 držím palce

ivkav5
13. sep 2023

Som tiež práve v prvom trimestri, prvýkrát tehotná, príznaky- bolesť v podbrušku ako na menštruáciu, stále som mala pocit akoby mala dojsť, ale nechodí 🙂 Sem tam nejaké pichnutie v podbrušku, ťahavá bolesť. Inak šialená bolesť prsníkov to bola, teraz som si už zvykla, zlé sny, nie veľmi najlepší spánok. No a únava je extrémna, takú som ešte nikdy nezažila.

ivkav5
13. sep 2023

A ešte dodám, presne ako píšeš, bolesti prídu a odídu a takto dookola.

autor
13. sep 2023

@ivkav5 čiže nie som sama. Brucho ma tak bolelo pred tromi dňami, že som zvažovala pohotovosť. Až taká bodava bolesť, akoby mi maternica išla prasknut 😂🙈a dnes nič . Navyše, snívalo sa mi, že som krvacala. Čiže, akási som dnes negatívna. Premýšľam, ze si pôjdem dat zajtra apspn krv zobrať ci hcg rastie ako ma. To ma upokojí.🙏

ivkav5
13. sep 2023

Ak si na tom až tak, že na pohotovosť, tak určite tam choď. Ja som to až také na nevydržanie nemala, len ako bolesť pred MS. Veaj ak sú bolesti také, že by si si až chcela dať tabletku tak treba vyhľadať lekára.

autor
13. sep 2023

@ivkav5 ja som to včera spominala mojej Dr, povedala mi, že je to bežné. Najmä na začiatku tehu. No samozrejme, že k by som mala až také bolesti, na pohotovosť idem. Dali sa zniesť, skôr ako silnejšia ms, ale, prešli.

ivkav5
13. sep 2023

Aj ja som mala ako silnejšia ms, mne povedala zasa dr., že ak budú bolesti silné, tak okamžite pohotovosť alebo k ním.

autor
13. sep 2023

@ivkav5 tak to, čo je pre teba silná bolesť, nemusí byť u mňa a opačne. Myslím,že žiadna žena nie je tak hlúpa, aby trpela ukrutne bolesti a najmä v tehotenstve. Mňa skôr zaujíma to, že mi prešli. Ale úplne. Dnes necítim nič. Ani len nevoľnosti. Nič. Akosi mi je dobre.

anjelicek26
13. sep 2023

Priznaky su zo dna na den ine, silnejsie slabsie ... par dni uplne prec a potom zasa naplno...zacinam 12.tyzden a stale je to tak... jedine, co ma boli fakt ze stale su prsia...

ivkav5
13. sep 2023

Tak to je určite normálne, jeden deň je lepší, druhý horší 🙂 Ja mám tiež dni, že o tom ani neviem a potom deň ako včera, že pomaly odpadavam od únavy.

domka222
13. sep 2023

Strata príznakov u mňa znamenalo MA. Ale ďalšie tehotenstvo sa tiež stratili,ale nie úplne všetky, potom zase vrátili a všetko bolo ok

majlo1234
13. sep 2023

Ja som na uplnom zaciatku(cca 6ty tyzden), na potvrdenie som sa objednala az o tri tyzdne, nech to uz mam naisto😂 ale priznaky nemam skoro ziadne, lwn nemam menzes a som unavena viac ako obvykle. Pri prvom ma strasne boleli prsia a tiez som bola unavena, inak nic

vanilka3
9. okt 2023

Kym som nevedela, ze som tehotna, uplne prve priznaky boli caste, fakt caste mocenie v noci, co som nikdy v noci nemusela chodit cikat predtym, iba ked som mala urologicky problem a ten som v tom case nemala tak mi to bolo velmi divne. A druhy taky priznak bol zvyseny krvny tlak, zrazu som mavala 120/80 co je na mna vysoky, kedze moj tlak je maximalne 90/60.
Ked som zistila tehotenstvo, tak uz mi to bolo jasne.