icon

Príznaky tehotenstva v 10. týždni: Vaše skúsenosti?

21. jan 2025

Dobrý deň, aké máte príznaky, tie ktoré ste aktuálne v 10tt? Ja som len unavená.

fok
21. jan 2025

Buď rada. 😀 mna boleli prsia hlava kríze podbrušku a ešte k tomu som aj zvracala a nie že rano ale hocikedy

dadka1997
21. jan 2025

Buď rada, ja som posledne 2 tehu prespala nad lavórom

kratucka
21. jan 2025

to je super ze si len unavena 😀 mne zacali take nevolnosti ze dovidenia, ale tiez nie len ranne ale aj vecer poobede. take tazoby.

sisska96
21. jan 2025

Grcanie sem, grcanie tam. Hocikde aj v meste nevoľnosť potom stres že kam budem zvracať :D Možno niekedy som vyzerala ako ožratá čo grcá do kríku :D

anavixy
21. jan 2025

Absolutne ziadne som nemala, aj unavu som si az spatne uvedomovala, ze dovtedy som skoro kazdy vecer bola bud v nocnej alebo u kamosky a zrazu som prisla po praci domov a zalahla a nechapala som preco sa mi nechce az kym sa ma kamoska nespytala ci som aj unavena viac… 😀 Nemusis mat ziadne priznaky, uzivaj si to.

kiki68
21. jan 2025

No dakuj Bohu, lebo ja som bola polomrtva…

kiki68
21. jan 2025

@sisska96 ja dosla do prace, hodila tyku, o 15 min zase 😂😂😂 Mne to bolo vsetko jedno, len nech nejak prezijem. Najlepsi bol syn, ten kazdemu kvakal, ze mame je zle, lebo caka v brusku babatko 😂

mtn112233
21. jan 2025

Príšerna celodenna nevoľnost, nechutenstvo

domcavesel
21. jan 2025

Mne do 6 mesiaca nebolo vôbec nič 🙂

nikavuk
26. jan 2025

Teraz mi je hrozne zle ale predosle tehu som mala reflux a únavu. Bolesti v podbrusku... teraz nič len vracacky a je mi zle. Boli ma hlava častejšie.

shania12345
28. jan 2025

No ja som tak skoro nemala skoro žiadne príznaky mne začalo byvat zle až neskôr 😀 kym inym ženám nevoľnosti ustúpili tak mne zacali … je to fajn nemať extrémne príznaky 🙂 snáď ti to ostane