icon

Prvá návšteva gynekológa po pozitívnom teste

26. jún 2022

Ahojte zeny, kedy ideálne mám zajst ku gynekológovi po pozitivnom teste? Posledná MS bola 27.5. nie je ešte priskoro ísť ku gynekológovi? A čo mozem prosím očakávať na prvej prehliadke? Ďakujem 🙂

matovicova
26. jún 2022

Mne povedala sestrička do telefónu, že ak mi mešká a mám pozitívny test môžem sa hneď objednať. Doktor mi robil ultrazvuk, kde sa tehotenstvo potvrdilo a tuším mi robili testy aj na hcg. Tehotenska knižka sa zakladá až po 3 mesiaci. Gratulujem ti 🍀

kitycat
26. jún 2022

Vsak si zabolaj a oni ti to vyrataju a povsdia kedy.

54tinka54
26. jún 2022

Ťažko povedať, každý gynekológ má svoj postup. Ja som bola tuším v 5tt na odber krvi či sa potvrdí zvýšená hladina hcg a na ultrazvuk som išla asi za take 2-3 týždne.

majamat
26. jún 2022

ja som bola tehu 2x, uz si clekom presne nepamatam, ako to prebiehalo. no zakazdym som mala ineho dr., lebo ten prvy isiel do dochodku. som bola v soku, lebo by som netypovala, ze am tolko rokov.

ani jeden z nich mi krv nebral. ak je test pozitivny, tak HCGpozitivne bude tiez. obaja mi urobili zakladne gyn. vysetrenie + sono. starsi mi dla tehu knizku hned, ten novsi nie a uz som sa jej nedockala, lebo som potratila. a dalej naplanovali dalsiu poradnu a dali mi instrukcie.

cecilia29
26. jún 2022

Moja prvá objednavala 1x okolo 10+ tt s môj terajší doktor na 6+tt

shewinka
26. jún 2022

ja som bola v 6tt na ultrazvuk, aby mi potvrdili vnutromaternicove tehotenstvo

deti95060810
26. jún 2022

to máš časúúúú... stačí aj zač. augusta

mariska1989
26. jún 2022

Malo by sa až po 2 týždňoch čo bude meškať aby bolo vidieť srdiečko takže by som až tak 2 a pol týždňa poprípade 3 týždne až sa nestresuješ ak neuvidí srdiečko

cucoriedka133
26. jún 2022

Som na tom podobne, posledná ms 20.5., od minulého víkendu pozitívne testy so silnejucou čiarkou a Dr ma objednala až o 2,5 týždňa 🙂

alchemilkazltozelena
26. jún 2022

K dr sa ide 2 týždne po meškaní ms.

autor
26. jún 2022

@cucoriedka133 tak to sme na tom veľmi podobne, ešte pozerám že tiez si z Trenčína a rovesníčka 🙂 tak nech ti všetko dobré dopadne!

cucoriedka133
26. jún 2022

Dúfam 🙏 ďakujem aj tebe 🤗

7kikuska7
27. jún 2022

Pokiaľ nemáš žiadne ťažkosti a tehu bolo plánované stačí v 8-10tyzdni.

nika0204
27. jún 2022

To je individualnw musis si zavolat lekarovi..aspon moj ma tak ze neurcujem si sama kedy pridem😀volala som a oni ma objednali

maryetta
27. jún 2022

Veru. Kym nemas tazkosti tak staci tak 2 tyzdne od kedy ti ukaze pozitivny test. Ja som tak bola pri vsetkych troch.

jaskolka
27. jún 2022

Zavolaj a oni ta objednajú podľa poslednej menstruacie
Aspoň taký je obvykle postup, ak nemáš nijake problémy (špinenie, silné bolesti, nemáš za sebou spontánny potrat, a podobne)

elis248
27. jún 2022

Ja som volala, sestrička sa ma pýtala na poslednú MS a podľa toho ma objednala asi tak na 8tt, ale že keby sa mi čosi nezdalo alebo bolesti, krvácanie a pod. tak že mám prísť aj skôr. Na poradni už bolo vidieť aj srdiečko, krv na hcg mi nikdy nebrali.

7lenka11
27. jún 2022

@matovicova ja som dostala tehotenskú knižku na prvej kontrole v 8tt

parcelka
29. jún 2022

@cucoriedka133 ahoj, aj ja som mala poslednu ms presne 20.5 🙂 som objednana na 12.7

cucoriedka133
29. jún 2022

@parcelka ahoj, ja mam kontrolu 11.7. Tak dúfam, že nám to obom dobre dopadne 😊