icon

Prvé sono: Je vidieť niečo v 7. týždni?

dadus841
27. dec 2024

Ahojte poslednú ms som mala 22.11.24. Takze podla kalkulačky by som mala byť akurát dneska 5T+0D. Na prvé sono idem 9.1. To by som mala byt 7T+0D ak dobre počitam bude už niečo vidieť doktorka na sone ? Ďakujem. ❤️

Strana
z2
susannnsusan123
9. jan 2025

@ona234 krasa, 🙂 ja som dnes v koncoch. Schytala som nejaku virozu ci co, od vcera ma bolela mandla, dnes uz sople mam a nic nevladzem. :(

dadus841
autor
9. jan 2025

Tak prve sono za nami 🙂 Prvo sa drobec skrýval nebolo ho dobre vidno tak kukala ma prvo zo spodu a potom ze skusi cez brucho ci nebude lepsie ale nebolo 😂 ale nastastie sme v poriadku 🙂 aj srdiečko bilo ❤️ o 2 tyzdne znova kontrola 😊

susannnsusan123
9. jan 2025

@dadus841 a uz mate aj tehu knizku? 🙂

dadus841
autor
9. jan 2025

@susannnsusan123 este nie len to vravela ze na kontrolne sono mam dojst o tie 2 tyzdne tak mozno vtedy da som zvedava.

susannnsusan123
9. jan 2025

@dadus841 to je zaujimave, ja som dostala tehu knizku uz, a to
som bola uprostred 6 tt. Ale mne sa doktor vyjadril iba, ze je vsetko ok a uvidime dalsiu navstevu. Tak som zvedava no, prave som mu volala, ze zacinam byt chora, co a kedy mozem brat, kedze mam problem aj s krvou. :(

veso23
9. jan 2025

Skoré uzdravenie! Ja ešte nemám knižku ale ja som bola na IVF vklade čiže som na tom prvom sone bola ešte v centre až budúci piatok idem ku svojej gynekologicke tak som zvedavá či mi už dá ale to budem 8tt neviem kedy zvykne dávať.

alenkatt
9. jan 2025

@veso23 Môj mi dá knižku až budúci týždeň a to budem 10+3 už, ale možno aj dobre.

susannnsusan123
9. jan 2025

@veso23 no ja som citala, ze kazdy gyn to dava individualne. Ale teraz pojdem k nemu, uz mam pripravene otazky, tak snad nezabudnem na nic opytat, lebo pri poslednej navsteve som bola vystresovana, kedze ja mam panicky strach z bielych plastov. 😂 a doktor bol taky, ze mi povedal len tolko, ze uz mi nic take nepovie (predtym spomenul krv v maternici a pisala som mu sms, ze co to znamena), tak zhodnotil aby som sa nestrasovala, kedze predtym dr na urgente mi povedala, ze moze ist o mimomaternicove, co on vlastne vyvratil. Som na vazkach este z toho baby, ze na uplnom zaciatku spomenul dabl rings abo nieco take, tak mi potom napadlo, ci este k tomu nebudem mat dvojky, kedze pri prvom tehu mi chirurg oznamil, ze jeden plod nasiel a hlada druhy 😂

dadus841
autor
9. jan 2025

Hej aj ja som dneska strestovala 😂 sa mi až ruky triasli 😂 neviem koľko by mi dneska namerali tlak 😂Hej že zvyknú tak neskôr dávať knižku okolo 10tt až 12tt kvôli tomu ak by sa nieco nebodaj stalo.Ale aspoň som si odniesla fotku malej machuľky ako to nazvala sestrička 😂A chystám sa to oznámim v robote budúci týžden aj keď nemám ešte knižku nak rátaju so mnou kebyže niečo.Rychle uzdravenie ! nak sa môžes vytešovať bez choroby ❤️

nika_val
9. jan 2025

Ja mám kontolu zajtra... V nedeľu na tej pohotovosti som bola 6+2tt a srdiečko ešte nebolo teda vraj nejaký náznak tak neviem koľko to bude zajtra ... Stres tam je ale väčší mám asi z cesty k nej 😁🙈 keďže mi býva ráno pekne zle a nechcem moc vracať v aute alebo u dr na wckach 🙈😁😁

dadus841
autor
9. jan 2025

@nika_val Tak držim palce nak dobre zvládneš cestu 😂 máš to ťazké veru ale ten pohlad na ten malý zazrak hneď zlepší človeku náladu a aj zabudneš že ti bolo zle po ceste 😂😍

spevacka1
Autor odpoveď zmazal
nika_val
14. jan 2025

Tak nakoniec som bola na kontrole až dnes. V piatok sa mi ráno nedalo ani z postele postaviť také nevoľnosti som mala, tak som volala dr a dali sme to na dnes.
Dnes vyšetrenie všetko okej. Srdiečko bilo 😊 💜
Ale stále pokračujem v liečbe Ustogestanom. Plus mi dala dr aj tabletky na nevoľnosti (tak uvidím snáď pomôžu lebo tie rána sú hrozne) 😃

Strana
z2