Prvé vyšetrenie v 11. týždni
Ahojte,som v 11tt a pojdem k doktorke na prve vyšetrenia,kde mám prísť nalačno a tiež doniest moc.Ale v noci sa budím na to,ako mi je zle od hladu.Mozem si dat v noci aspon niečo,ako napr piskotu alebo sucháre, aby som zvladla k doktorke prísť🙂 Dakujem za odpovede
Najedz sa pred polnocou normalne a potom uz pi oen strasne vela vody.
Mňa to tiež čaká o týždeň a doktorka aj sestrička mi hovorili, aby som si niečo malé dala, aspoň kúsok suchého rožka, aby som im nedopadla, lebo budu brat viac krvi. Tak neviem. Podľa mňa sa nič hrozné nestane, keď si odhryznes zo suchara 😉 Ale piškóty by som si asi nedala kvôli tomu cukru v nich, aby to neskreslilo výsledky. 🙂
@darinsalvag
@ruzasipova
@bubka28 ďakujem🙂
Mne vravela sestrička, že si nám dať ráno práveže niečo malé, najlepšie jogurt, aby mi nebolo potom zle. A hlavne vypiť veľa vody.
Lenže ak pôjde o vyšetrenie krvi tak ten suchar dokáže neskutočne zvýšiť cukor v krvi. Mech sa radšej poradí so svojou sestričkou alebo doktorkou pretože ako vidíte každý tvrdí iné. Ja som musela na lacno. Keby som sestričke povedala že nevydržím tak by má pekne zdzubala.. 🙈🤷🏼♀️ Každopádne drzim palce 🥰🥰 a všetko dobre!!
Mne raz este na hematologii vraveli, ze rozok nie, to je tukove pecivo, skor knackebrot alebo maces. Na odber som mala prist tiez nalacno, no natahovalo ma brutalne, zvladla som to len tak, ze sme vstali, rychlo sa obliekli, rychlo ma tam odviezol a hned po odchode z ambulancie som do seba tlacila ranajky a cucoriedkovy dzus (na krv). Musis to vydrzat, inak sa neda. A hlavne vela vody, lebo berie dost ampuliek krvi, vypila som asi 0,7 l flasu cistej vody, tiez to bolo bublanie, ale zvladla som to, vydrzala.
@marpel
@darinsalvag
@dmk_1 ďakujem pekne🙂 tak to vydrzim...len som chcela vediet,či náhodou niečo nemozem,ale nebudem riskovat. Vypijem veľa vody a raňajky si zoberiem do kabelky😊
8 hodín pred odberom sa považuje Na lačno. A odporúčam vydržať keď už máš takto nakázané. Nestojí to za skreslené výsledky prípadne opakovanie odberov
@sandra151 to je pravda

No na lačno znamená nejesť po pól noci. Neviem akú inú odpoved by si chcela dostať. Tak to prvý raz vydrž a opýtaj sa priamo sestričky ona ti povie