Prvotrimestrálny skríning
ahojte, v pondelok ma
caka vysetrenie prvotrimestralny usg + odber, ale nevedela som sa dovolat sestricke, ci mam prist na lacno alebo mozem mormalne jest? Teraz neviem ako to je a nespominam ci mi to vravela alebo nie. Prosim reakcie len tych tehuliek, co boli teraz v tomto roku na skrim. Srdecna Vdaka 🙂
Mne sestricka kazala nalacno, pit cistu vodu a max par krat zahryznut do sucheho rozka aby mi nebolo nevolno.
dakujem dievcata. vyborne, tak teraz ako. cestovat budem hodinu tam, + cas rano po zobudeni, no nic najem sa normalne, lebo odpadnem… a robili vam usg aj
z dola? ci len brusko?
Nalačno a cez bruško 😊
Ja som bola teraz v utorok a mohla som byť normálne najedená..nemusela som byť nalačno
A sono len cez brucho 🙂
Ja som bola sice už 10-12 rokov dozadu,ale urcite nie nalačno. Bolo to niekedy poobede alebo dokonca k večeru.
Mne povedal ze bude robiť sono cez brucho, ale mala som pripravena aj zo spolu ak nebude dobre vidno co potrebuje. Rozhodne pri nadváhe viem ze sa to takto robí. Keďže som stihla, tak cez brucho bolo. A musíš sa pred tým vycikat
Ahoj, ja idem síce až 10.3 ale doktorka keď mi teraz dávala termín pri kontrole mi povedala že vždy prísť najedená, až pokým mi nepovie.
Pre mna prvé tehu, takze očakávam že v budúcnosti bude nejaký odber aj na lacno, ale na to má upozorní že len vtedy ráno nalačno. ☺️
Ved to je kombinovany test a tam je iba odber na hormony, ziadny cukor a ani nic podobne. Plus ten podrobny usg na mozne vady dietatka, NT prejasnenie. Neviem co sa robi este na SK, ale ja som mala jeden tento test o 11:00 a pred par rokmi to bolo o 16:00, to by hladny nikto v tehu nevydrzal
Nalačno a cez bruško.
takze sla som s plnym zaludkom, sestra vravela, ze dobre ze som jedla, netreba ist na kacno ked robia kombinovany test. takze pohoda 🙂
Mne nakazala doktorka prísť na lacno lebo mi robili aj biochemiu a cukor.V ruksaku som mala pohotovostné niečo malé na zahryznutie. Bola som koncom januára.
v predoslom tehotenstve u ineho doktora netrebalo prist na lacno a teraz u ineho doktora zas trebalo, no vysvetlila som, ze mi byva strasne zle a nezvladnem nejest prist tak k nim, som mohla zjest biely jogurt 😀

Mozes jest, tam sa nerobi ziadny cukor v krvi