Prvotrimestrálny skríning

erinka19999
18. sep 2020

Ahojte baby, môj gynekológ má neposlal na prvotrimestralny skrining. Vraj keď vidí, že je všetko ok nemá na to dôvod. . Boli ste na tom všetky? Čo si myslíte o tom? Môže sa tým niečo zanedbať?

dida712
18. sep 2020

@erinka19999 Ahoj, mňa tam taktiež Dr. neposlala, lebo sa javilo všetko OK... A na morfologickom sone v 22tt sa to len potvrdilo 🙂 čiže nemyslím, že je to povinné, pokiaľ všetko nasvedčuje tomu, že nie je problém ... Napr. švagriná sa taktiež dobre cítila, no ju tam jej Dr. poslal z dôvodu, že ma po 35... Ale nestresovala by som sa tým, že ťa tam neposlali 🙂

deya123
18. sep 2020

@erinka19999 Mňa môj gyn neposlal pretože všetko bolo v poriadku vždy mi robí ultrazvuk no podľa mna nie take podrobne aby kontroloval napríklad NT hodnotu a preto som išla na prvotrimestralny skríning k inému a tam mi práve ta hodnota NT vyšla hraničná. Ale podkial tvoj gyn robí podrobnejšie vyšetrenia tak by som nešla.

erinka19999
autor
18. sep 2020

@deya123 ja by som išla tak či tak ale to, že sa tam dá ísť aj bez toho aby ma tam poslala môj gynekológ som sa dozvedela až dnes a už som presvihla termín keďže už som 13+6 🥺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre