Rodinná oslava v 6. týždni
Ahojte baby, som v 6tt a doma mame 2rocneho synceka. Manzelov krstny nas pozval na oslavu narodenin(nie okruhlych), kde bude asi 15ludi. Kedze corona este stale okolo nas kruzi neviem ci radsej nemame pockat a ist mu neskor dodatocne zablahozelat. Ja viem, ze nakazit sa mozem aj v cakarni ci v obchode ale nechcem si potom vycitat a stresovat, ze kvoli oslave sme ochoreli. Co by ste robili vy?
@nelka9 ja by som nesla. V prvom trimestri urcite. Hocijaka choroba, nielen covid, vyssia teplota a je problem :(
@nelka9 Tak načo sa vypytuješ, keď o 11:37 si písala, ako v tom máš jasno....nechápem...
@mandarinka555 ja som sa opytala rano 7:35 vtedy som nemala jasno…a nechapem naco vy tu vypisujete blbe poznamky🤦🏾♀️Prajem vam krasnu sobotu
@nelka9 Tak si po sebe prečítaj ten príspevok o 11:37.
@mandarinka555 napisala som aky mam ja na to nazor!a chcela som len vediet nazory aj inych tehotnych zien nic viac!a vy ste do tejto temy nepriniesli ziaden nazor iba ste mi napisali naco sa vypytujem…ked niekomu nechcem poradit alebo napisat nazor tak nekomentujem…
A dakujem vsetkym za nazor…☺️Ukoncujem temu…
@nelka9 už som síce písala ze by som nešla, ale chcem upresniť prečo 😊 mám teraz covid nie som tehotná. Začalo to silnou nádchou a neskôr kašeľ a bolesti hrtana. Dostala som ATB. Asi sa k tomu pridali aj nejaké baktérie. Si v 6tt a v tomto štádiu by som nechcela riskovať branie ATB a prekonanie akejkoľvek infekcie. Covid je všade a áno môžeš sa nakaziť hocikde, ale riskovať ešte viac sa asi neoplatí. Krstný to určite pochopí a ty budeš kľudnejšia. Musíš teraz chrániť seba, svoje zdravie a dieťatko 😊. Rozhodni sa správne.. 😉

@sasesoe dakujem❤️Stresujem aj kvoli tomu, pretoze sme este covid neprekonali ani ja ani mamzel ani syn…a viem, ze urcite sa mu nevyhneme kedze je uz sucastou nasho zivota…len by som ho nechcela dostat v skorom stadiu tehotenstva…pri prvom tehotenstve som lezala v nemocnici pre hroziaci potrat, vtedy este korona sice nebola, ale clovek si potom spaja za a proti…