icon

Ružový výtok a tlaky v podbrušku v 7tt

tamkabotos
21. júl 2021

Ahojte žienky,idem si po skúsenosti.Som 7tt a už druhý deň mám rúžovy výtok ale len keď dôjdem domov z práce a potom nič .Tlaky v podbrušku ale skoro celý deň.v pondelok som bola v poradni na sone bolo všetko oki.Dnes som volala môjmu dr ,že či je to Okey povedal ,že áno ale že mám prejsť na kludovy režim ,ležať a oddychovať .Že by to malo ustáť samo.Ze ružový výtok nieje nebezpečný.Ale ak začnem jasné krvácať alebo špiniť na hnedo mám ísť na urgent.A teraz sama neviem ,či som totálne vystavená z energie od psychiky ,strachu alebo to bude mať spojitosť s tým ružovým spinenim.Baby ako ste to mali by prosím?😩🙄😏Ďakujem,za každú odpoveď🙏🏾

suriella
21. júl 2021

@tamkabotos oddychuj. Pokoj je pre dieta NAJVIAC co mu mozes dat. Ja som mala cca od 8tt hnedaste spinenie, dostala som lieky na udrzanie plodu a lieky na zastavenie vnutorneho krvacania (bola som z toho totalne na prasky). Odisla som na PN na obdobie, kym sa to neutriaslo, nezlepsilo. Najlepsie rozhodnutie, ake som pri stresovej robote mohla spravit. Dnes sa tesime zdravemu drobcovi 🙂

katka17787
21. júl 2021

@tamkabotos ahoj ja som mala ružový výtok vždy po zvýšenej námahe do cca 12 tt, teraz máme 3 tt do pôrodu 😍 nech ti to dobre dopadne 🙂

tamkabotos
autor
21. júl 2021

@suriella pravda pravduuuca..Musím jednoducho prestať pracovať a šetriť sa...Dúfam,že už nebude pozde.Velmi pekne ďakujem za skúsenosť 🙏🏾☺️

tamkabotos
autor
21. júl 2021

@katka17787 aj ja to mávam,len pri námahe.Je čas nastaviť kludovy režim a chrániť sa☺️ Veľmi pekne ďakujem 🙏🏾❤️

luci_ba
26. júl 2021

@tamkabotos ja som mala toto iste v 8tt a 9tt. Jednorazove ruzove spinenie po utreti. Nabehla som dr a dostala som duphaston 2 x denne 1 tabletu, zatiaľ všetko OK a sme v 19tt 🙏 hlavne treba kľud ako píšu kočky vyššie

tamkabotos
autor
27. júl 2021

@luci_ba no ja som kvôli tomu už odišla z práce ,dnes som sa druhý deň,pustila som sa do rlmierneho riadenia dcerkynej izby a znova ale len úplne jemnulinko.Moj dr tvrdí,že to je normal ,že sa nič nedeje len proste mám veľa oddychovať.Len ja som z toho tak trocha vyvedena z miery lebo pri prvej dcérke som toto nemala ani raz a to sme vtedy bývali na 5om poschodí bez výťahu 🙄🙄 No nič dúfam,že to všetko dobre dopadne.A Vam tiež želám,aby ste úspešne v zdraví dotiahli do konca 🙏🏾☺️

luci_ba
27. júl 2021

@tamkabotos tak žiadne upratovanie, len uplne nutne veci, vylož nohy, čítaj knihu alebo pozeraj serialy, pospi si. Ak sa teda dá, pri malej 😊 Ďakujem krásne, snáď vsetko bude ok do konca u mňa aj u teba 😇🙏🙏