Ružový výtok na začiatku tehotenstva

emasss111
19. jún 2017

Ahojte, pred pár dňami som zistila, že som tehotná. Začalo to tým, že menštruácia nedošla a pár dni potom ako mala dôjsť, prišlo také hnedasté špinenie. Spravila som si dva testy a oba vyšli pozitívne. Teraz už je to špinenie menšie a nie je hnedé ale slabo ružové. Ale nikdy to špinenie nemám na intímke, ani pri močení. Ale len pri veľkej potrebe, keď proste zatlačím. Je to normálne? Mám endometriózu a bábo sme si doslova vysnívali, tak nerada by som zažila sklamanie a o bábo prišla. Veľa báb píše, že špinili v prvom trimestri a bolo to OK, iným ženám začínal takýmto problémom bohužiaľ potrat :( K lekárovi sa chystám o týždeň, ale trošku sa bojím. Okrem napätia v prsníkoch nemám žiadne iné príznaky. Mali ste s tým niektorá skúsenosti?

deti95060810
19. jún 2017

mala som s tým skúsenosti a po čase to prešlo. na nevolnosti je ešte skoro, a možno že ani neprídu....

malinka_pralinka
19. jún 2017

Taktiez som mavala hnede spinenie po velkej potrebe (iba trosku, na papieri ze ostalo), lekarka povedala, ze sa to moze stavat. Od polovice tehotenstva to nemavam vobec.

sisulia
20. jún 2017

to je tazko ti k tomu nieco napisat. ja som spinila v strede tehotenstva pri prvom dietatku a potom uz nie. a vidis zdravucky sa narodil a v podstate som nemala ziadne ine problemy tak neviem. treba sa hlavne riadit tym, co ti doporucuje lekar

ivka973
30. dec 2017

Baby uz som písala aj inde snažím sa prísť na o o mi je, uz týždeň mám slaboruzovy výtok ale iba vo vnútri posvy občas sa stane ze mam aj na papieri ked sa utriem. Sledovala som aj krcok a je nízko tvrdý a dlhý az príliš. Do MS mam 13 dni, cyklus mam väčšinou az 38 dňový. Necítim sa nijak čudne len v aute mi zvykne byť zle uz druhý deň. A ten výtok je taký ze sa mi ako keby rozťahuje medzi prstami skôr také ako hlien počas plodnych dní len je ružový neviete čo to moze byť? :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre