Sex počas tehotenstva

barb488
13. júl 2022

Baby je sex bezpecny pocas tehotenstva ked som na zaciatku? nestane sa nic babetku?
mam taky divny pocit s bojim sa aby sa nic nestalo, popravde ani nemam chut ale dost mi je luto priatela ,ze by aj chcel ale neviem co robit.. “sama obstastnit ho velmi nechcem kedze ma dost napina tak sa bojim aby som sa nedogrcala 😂..
ake mate skusenosti vy?

deti95060810
13. júl 2022

sex v tehu je úplne bežná vec... kým ti sex nezakáže gyn. zo zdr. dôvodov tak nie je dôvod sa báť...

tehotna40
13. júl 2022

Tiež som mala toto na začiatku tehotenstva, keďže sme sa snažili 3 roky a hrozne som sa bála, vôbec som si nevedela užiť sex. Priatel to chapal. Po 3tom mesiaci to prešlo,dokonca bol sex lepší ako pred tehotenstvom, dokonca keď mi zakázali okolo 8 mesiaca tak som sa veľmi hnevala 😀 a co sa týka bezpečnosti, pokiaľ nie si na rizikovom, že ti doktor nepovie ze nesmieš mat sex tak je to úplne bezpečné a v poriadku 🙂 prajem nech ta to co najskôr prejde

kkovacovak
13. júl 2022

@barb488 bábätku sa nemôže nič stať lebo reálne to ešte ani bábätko nie je 😃 Neviem akú máš o tom predstavu že čo by sa mohlo stať. Môžeš sexovať aj každý deň celých 9 mesiacov.

bessdonna
14. júl 2022

@barb488 my sme skusali dvakrat velmi jemne,pomaly,nic sa nestalo.ale az v 10tt.na zaciatku som citila,ze tie otrasy na tie bolesti v podbrusku by neboli dobre.tiez mi byva zle ale ked som vzrusena,tak oral mu robim rada,vtedy sa tak prepnem a nastavimvsa tak v hlave.sexu sa bojime aj my....nazory sa roznia,este ani gynekologovia nemaju jednotny postoj.citala som,ze velakrat moze sex za krvacanie a potrat,len zeny sa hanbia povedat ze mali sex a potom zacali krvacat

tianna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre