icon

Skríning u Grochala verzus v Juhamede

katka435
4. aug 2021

Mamičky, chcem sa Vás opýtať, ktorý skríning uprednostňujete u MUDr. Grochala alebo Juhamed (Myslava) v KE? Popravde, nechcem naňho ísť ale dr.mi ho spomenula a už mám "chrobáka" v hlave 😫 chcela by som vedieť aj vaše názory, či áno, či nie na skríning keďže v tehu sa robia morfo ultrazvuky väčšinou v tom 20tt je možné zistiť vrodené chyby a vady...som úplný laik v tomto a preto vás pekne prosím o názory, či už ste postúpili skríning alebo ste ho odmietli. Dieťatko si necháme tak či tak. Ďakujem

Strana
z2
sasanka605
10. aug 2021

@angel993 ja som praveze opacne a za prvy mi povedali preto tolko, lebo beru krv aj robia ultrazvuk. Este tam mali nejake zlavy ak som bola na vsetkych troch. To bolo minulu jar a leto.

angel993
10. aug 2021

@sasanka605 och a odo mňa zobrali toľko ako som písala

sasanka605
10. aug 2021

@angel993 jaaaj este takto, ja som video nechcela ani ziadne 4d ani nic. Nebude to tym? Ja som len chcela vediet ci je vsetko tam kde ma byt. Fotky tlacil zadarmo a vela.

miankass
10. aug 2021

@angel993 od domna na prvom vzali 55e, druhý neviem lebo už idem do sonoclinic

angel993
11. aug 2021

@sasanka605 ja som tiež nemala video iba asi 4 fotky mi dal, ale to vraj nerozhoduje o cene, pýtala som sa

kvietok2021dt
22. jún 2022

Pan doktor juhasz je jeden skvely clovek a neskutocne som mu zaviazana , vsetko prebehlo v poriadku ! ❤️

kajka293
7. júl 2022

Jednoznačne uprednostňujem Juhamed - prístup celého kolektívu v Myslave, sestričky sú vždy usmiate.. Každá moja návšteva bola pre mňa zažitkom a vždy som sa tam tešila. ❤ Takmer z každej návštevy som odchádzala aj s fotkou svojej malej, samozrejme keď nemala chvílky skrívania. Takže za mňa maximálna spokojnosť a verím že sa čoskoro budeme stretávať aj pri ďalšom tehotenstve. 😇

Strana
z2