Skúsenosti so špinením v 7 tt po umelom oplodnení
Ahojte veľmi pekne prosím o pomoc.
Som v 7tt po umelom oplodnení. A od 4tt mám hnedé spinenie. Bola som aj na pohotovosti vtedy bolo vydno len gestacny vak ale nikde žiadny náznak z čoho to spinenie ide.tyzden na to sme boli na sone na klinike kde nám potvrdili tehotenstvo už aj s bijucim srdiečkom.spinenie stále pokračovalo dr hľadala nejaký hematóm alebo niečo s kadiaľ by to spinenie mohlo byť.nenasla tam nič že od kial. A ja som už zúfalá prečo keď prídu 4hod poobede a ja začnem špiniť občas aj kvapka krvi ale nič že sústavne alebo veľké množstvo.poradte mi alebo má aspoň po zbudte
@michaela_lalikova a koľko vám to trvalo?
Ja som tak isto špinila. Vraj je to normálne prvé tri mesiace. Telo si musí zvyknúť na to, že je v ňom niečo nové čo vraj prirodzene odmieta. Nemusí byť za tým vôbec nič zlé ale vždy aj sú nejaké pochybnosti je lepšie skontrolovať to. Toto mi povedal môj lekár. Všetko bude v poriadku určite 😊
@anonim1306 najprv par dni, dali mi nejake lieky proti praskaniu cievok a potom po asi 2 tyzdnoch to zacalo znovu a vtedy to trvalo aj 2 tyzdne, pre istotu som brala utrogestan, ale zakazdym ked ma na pohotovosti pozerali tak cerstve krvacanie nevideli a ze pravdepodobne to bolo z krcka...moze to byt aj zo sexu lebo vsetko je viac prekrvene...potom to prestalo a odvtedy je pokoj, som v 22 tt
@michaela_lalikova práveže mi máme ešte sex zakázaný takže to môžem vylúčiť. Tiež beriem ascortin proti praskanie cievok ale stále ma to rozklepe keď zbadám troška krvi na papieri je to totiž naše prvé a prvé tehu a keďže každá žena má iné trhu tak som nešťastná lebo z blízkych nikto nemal takéto problemy
@januss21 tak aj mne to tvrdí dr ale predsa človek keď zbadá krv hneď myslí na zle. Snažím sa aj veľa ležať ale či ležím alebo celý deň upratujem výsledok je rovnaký príde večer a ja spinim už ani von moc nechodim
@anonim1306 Áno to chápem. Ale niekdy je lepšie nemyslieť na tie zlé veci ale na to ako vám pekne celé tehotenstvo ubehne a budete mať váš malý poklad pri sebe 😊
Tiez som spinila aj sestra pre istotu som sa dala na marod az do konca totizto som uc. v skolke.
Dr mi dala dufastol ci co to bolo ale ja som nebrala citala som vedlajsie uc. Aj kamoska spinila a sme vsetci ok aj deti.

@anonim1306 ja som to na zaciatku tehotenstva tiez mala a bolo to kvoli ranke na krcku