Slabá čiarka na tehu teste
Ahojte 🙃
Chcela by som sa spýtať, či mal niekto podobnú skúsenosť. Teraz by som mala byť 4t5d len podľa môjho kalendára, u lekára som ešte nebola keďže ešte skoro.
No na teste čiarky mi tmavú veľmi pomaly. V Januári som potratila, no vtedy som mala hneď deň po vynechani menštruácie silné čiarky. Teraz je to takto, na senzitivnych testoch (tj. 10mlU) mi čiarka tmavne, už by som aj povedala, že je tak silná ako aj tá druhá ale na testoch, ktoré majú senzitivitu 20mlU mi čiarka slabne veľmi pomaly. Prikladám aj fotky. Tie pásiky sú 20mlU a tie plastové testy 10mlU. Príznaky nemám veľmi, max. ma ku večeru bolia prsia jemne po bokoch a som trošku unavená, rýchlejšie sa zadýcham. Keďže som nedávno potratila, neviem čo si o tom myslieť 😣 Niekto niečo podobné mal? A ako to dopadlo? Včera ma tiež pobolievalo brucho, tak som už len čakala, kedy sa mi spustí krvácanie, ale zatiaľ nič. Ďakujem vopred za odpovede 🙃

Ved uz sa netestuj toľko a objednal sa k lekárovi.. Nic už viac tomu nepomôžes..
@janulka1985 ďakujem 🙃 snáď je aj všetko v poriadku.
@emuska72 rozostup medzi testami je aky?
@rebekarebekova testy z prvej fotky idú zaradom 2.5., 3.5., 6.5., 7.5.
Testy z druhej fotky zaradom 5.5., 8.5.
A tretia fotka zaradom 5.5., 7.5., 9.5.
Tieto testy krásne silneju... Ja som mala biochemické, a teda takto nesilneli ani náhodou 🤷♀️ takže gratulujem ❤️
A co ti to pomôže testovať sa kazdy den? Kym nekrvacas a nic ta veľmi neboli tak by sa nemalo nič stat.. A ked sa aj stane, tak zo začiatku tomu nezabráni ani lekar.. Ja som bola na prvom vyšetrení skoro az v 11 týždni a o nic som neprišla..
Testy majú silnieť každý druhý až tretí deň,takže sú v úplnom poriadku..čo sa týka bolesti na ms aj tá je v úplnom poriadku,ja som v 16tt a stále sa mi objavuje,zo začiatku bola bolesť viac intenzívna je to normálne..
@s_a ja Vám dakujem za Vaše rady ale každá sme iná 🙂 Ja som bohužiaľ taká, že keď sa mi stane niečo zlé, ako napríklad potrat pred pár mesiacmi, potom všetko hrozne prežívam lebo to nemám pod kontrolou tak sa aspoň snažím nájsť nejaké odpovede, ktoré mi pomôžu sa aspoň trochu ukľudniť. Lebo inak, ako som písala, zošaliem. Takže som vďačná za túto stránku kde mi ženy s podobnými skúsenosťami vedia poradiť. 🙂
Ved to tmavne krasne. Pekne nastastie tehu vitaminy, kys listovu a bude dobre 😉
@emuska72 no ahoj, ak mozem poradit, vykasli sa na testu.
Si tehotna a ciarka kraaasne silnie. Uzivaj si to.
Pokaslat veci sa mozu aj v 3., 6. mesiaci, pri porode, skratka hocikedy.
Skratka mas stastie ze si znova otehotnela a naozaj treba verit, ze teraz to bude OK. 🙂
Jo?
@rebekarebekova ďakujem krásne 😊 budem sam snažiť a veriť. Snáď bude tentokrát všetko v poriadku.
🍀🍀
@emuska72 no akooo?
@rebekarebekova vtedy som znovu potratila. No v Júli znovu pozitívny test bol a teraz som 34tt. 💙
@emuska72 Si silna zena.