icon

Slabé krvácanie na začiatku tehotenstva

1vera1
4. jan 2012

ahojte baby....stala sa taka vec ze som si pred vcerom urobila test - dva a vysli pozitivne 😉 okolo obeda som zacala slabo krvacat-ziadne bolesti nic no a vecer uz som nemala nic... 😒 meskaju mi asi 10 dni ...volala som mojej dochtorke -pravda ma dovolenku ale povedala ze mam buduci tyzden prist na vysetrenie,a povedala mi ze v zaciatkoch to sa stava ze sa nemam bat...nemate nejaku skusenost????? ☹

minus06
15. jan 2012

ja som tiež myslela,že to bude asi menzes,vtom čase som ho mala dostat,ale krvácanie bolo slabé,tiež na toalet.pap.bola krv,ale na vložke nič,ešte som si myslela,že som prechladla a krv mám v moči 😒 ale aj tak som si urobila test a vyšiel pozitívny. Bála som sa,lebo pre 6 rokmi som mala toto isté,krv,špinenie a podcenila som to,myslele som že to prejde,šla som k dr a zistil mimomaternicové tehotenstvo už v dost vysokom štádiu,povedal že som prišla na poslednú chvílu,inak by to zle dopadlo...hned v ten den ma ešte aj operovali...strašné,nechcela by som to už zažit ☹ Preto radšej treba vyhladat doktora ,pri káždom náznaku krvácania,či špinenia,netreba to podcenovat.

minus06
15. jan 2012

@petraas predpísal mi duphaston na udržanie tehot.,hned mi povedal,že som v 5tt,robil mi sono a aj mi ukázal plod-bodku na monitore 🙂 pekne to bolo vidno...Netreba krvácanie podcenovat,určite vyhladat doktora aj ked to bude len banalita...nemá dôvod ta vysmiat,lebo na to sú doktori tu ...

1vera1
autor
16. jan 2012

no takze som 6 tyzden tehotenstva zatial vsetko v poriadku o 2 tyzdne na kontrolu ..... 😉 a ked Vas tu mam tak mi este poradte s mliekom co mam robit mala ma 2,5 roka kojena ale co som zistila ze som tehotna tak mi to mlieko nechce a ja mam pocit ze mi prasknu ako ma bolia...pravda to som sa doktora neopytala... 😒

maykaz
15. mar 2012

Som v 8 tyzdni tehotenstva mam uz aj knizku ale zacala som krvacat vobec nic ma neboli,v pondelok som si bola pre knizku a v stredu som uz utekala znovu lebo som zacala krvacat, Doktorka mi dala duphaston povedala ze to krvacam asi preto lebo by som mala dostat mestruaciu keby som nebola tehotna.neposlala ma na ziadne vysetrenie ziadne sono nic.chcem sa spytat kolko dni mozem krvacat bojim sa o babatko.Pri prvom som nemala ziadne problemy mate niekto podobny problem alebo ste mali?

adlani
15. mar 2012

@maykaz A krvacala si cistu krv, alebo hnedu? Myslim, ze sono ti mohla pre istotu urobit...no, kazdy ma iny postup. Ja som tiez krvacala v 5tt - bolo to v case, kedy som mala dostat menstruaciu. Krvacanie bolo slabsie - tak som vlastne zistila, ze som tehotna. Potom som spinila (nie cista krv, ale hnedy vytok) v 7tt a doktorka pozrela sono, ale duphaston mi nedala, iba ascorutin...vraj to mohlo byt preto, ze to bol cas ovulacie. Ale aj inak sa to obcas stava a nemusi to nic znamenat. Potom v 12tt som krvacala zas, ale to uz som bola aj v nemocnici a mala duphaston.

lenkath
22. jún 2012

caute, skusim ozivit tuto temu s prosbou o pomoc .. som v 8tyzdni tehotenstva, zacala som slabo krvacat... netrvalo to dlho asi po pol hodine ked som isla na wc uz na papieri bolo iba trosku spinave, ale aj tak neviem co robit, ci nemam robit paniku a ist pondelok k svojmu lekarovi alebo mam ist radsej teraz na pohotovost, kedze je piatok vecer? 😒

matkamirko
22. jún 2012

@lenkath Radsej pre istotu chod na pohotovost, budes kludnejsia. A pripadne, ak nahodou na nieco pridu, tak ti mozu hned pomoct. Drz sa 🙂

zuzkag2
22. jún 2012

@lenkath ahoj Leni, ja som spinila a krvacala na striedacky prve tri mesiace tehu. a babatko je stale tu, a je zdravucke, vsetko je v poriadku, v stvrtom mesiaci to prestalo. zalezi od toho, ako si krvacala, akej farby bola krv, ci jej bolo vela, ci to nebolo len spinenie, ci si mala krce...nemusi to vobec nic znemenat, ale ja si myslim, ze ak mas pocit, ze treba ist k lekarovi, chod, aj ked je piatok, to nie je panika, to je zodpovednost za vlastny zdravotny stav a za babatko. niekedy je lepsie pockat, doma lezat v klude, a trosku pockat, ako chodit k lekarovi, natahovat sa, cestovat, sediet v cakarni...ale na druhej strane, lekari su v nemocke pre teba, a nikto sa na teba nebude divno pozerat, ked pojdes, a overis si ze je tvoje babatko v poriadku.

lenkath
22. jún 2012

@zuzkag2 no ta krv bola červena, ale hovorim bolo to iba trochu na papieri ked som sa na wcku utrela, nemala som ani gatky spinave, a ked som isla o pol hodinku uz na papieri skoro nic nebolo , tak preto myslim ze to nie je nic vazne, len som sa mozno ponatahovala, rano sme boli v lese na hubach a cely den som mala taky ubehany.

ktalcikova
22. jún 2012

verim ze vsetko dobre dopadne, ja som na zaciatku tehotenstva tiez krvacala pri prvych dvoch detoch, bola som vylakaná, ale vsetko dobre dopadlo, a teraz su z nich uz pubertaci 🙂 🙂 🙂 drzim palce, to sa iba plod "zahniezduje"

zuzkag2
22. jún 2012

@lenkath no tak sa radsej nenatahuj 🙂 a keby sa nieco objavilo cez vikend, tak chod k doktorovi. drzim palce

lenkath
22. jún 2012

dakujem baby 🙂 je fajn ked vas niekto podpori aj ked iba milym slovom , hlavne v tychto zaciatkoch , ked je to vsetko aj pre mna samu nove ....
@zuzkag2
@ktalcikova
@matkamirko

weronyca
28. jún 2012

Ahojte kocky, viete mi poradit?? Uzivala som ATB, 16teho som mala dostat ale nic.. Tak som si myslela, ze je to tymi liekmi, ale kedze s muzom sme zacali pracovat na babatku, mysleli sme si, ze ci niesom tehu.. Z 5 testov mi 3 vysli negativne a 2 z uuuuplne slabulinkou ciarkou)skoro nevidiacou)..vecer som ale zacala troska krvacat, cez den len taky akoby krvavy vytok, a vecer pri utoerani krv, netecie ro vsak zo mna, len ked sa utieram tak vidno krv... Dokror robi az buducu strade, ale myslite si, ze mozem byt i tak tehotna?

sziszka83
2. sep 2012

Ahojte.Ja som mala dostať menštruáciu 26.augusta.Pravdaže mi meškala tak som si dala spraviť na štvrtý deň test, ten
mi vyšiel pozitívne hoci tú čiarku sa dalo ešte dosť slabučko vidieť. Tak som si povedala o dva dni to skúsim znova lebo podiel HCG v moči už bude omnoho väčší.No a čo sa stalo o dva dni som dostala menzes ☹ Už mám jednu nádhernú dcérku, ktorá onedlho bude mať 2 roky.S ňou som mala problémy tiež 10tt a 12 tt som tiež krvácala. Doktor ma dal hospitalizovať, bola som v nemocnici viac ako týždeň dávali mi tabletky infúziu ale stálo to zato.

emuskaaa
25. aug 2014

cavko kocky ja som tiey teray na zaciatku tehotenstva a tiez teraz krvacam raz slabo a raz silnejsie ... bola som dnes u doktora na odbery samozrejme ma dovolenkua sestricka mi uz nechcela zobret krv lebo bolo 16:00 ze uz nema kto zobrat vzorky do labaku tak som sa otocila a sla prec a nic nemozem robit chcela som aby si doktor povedal ze co a ako a nedockala som sa , tak neviem co teraz a behat velmi nemozem lebo mam dve deti :(

mojenky
26. okt 2014

Ahojte mam problem a som trošku zúfalá potrebovala by som poradiť.Menstruaciu som mala 10.9. ovulacia bola 23.9.-24.9. uhniezdenie som cítila 4.10 mala som trošku bolesti v podbrusku a večer hnedý výtok raz a strasne bolesti pŕs.Ďalšia menstruacia mala prist 8.10. no neprišla tak som isla k lekarke 21.10 a ta potvrdila tehotenstvo nakoľko na ultrazvuku sa objavil gestacny vacok 17mm za dva týždne som mala prist ...Jasná vec som sa potešila ...no za dva dni som isla na záchod ked som sa utrela a ružová krv...utekala som k lekarke mala robiť no pre chorobu tam nebola,zlakla som sa a bála sa na dalsi deň sa mi to spustilo viac isla som pozrieť či tam neni a našťastie bola....vacok bol zvadseny na 33mm...predpisala mi dhupaston zobrala krv na hcg a pri zhorseni na pohotovosť...bolesti nemám len ráno ked mam plný mechúr cítim kŕče kým sa nevycikam,bolesti pŕs mi ustúpili no sem tam ich cítim,ale krvácanie stale pretrváva ...v pondelok idem na kontrolu a modlim sa nech je všetko v poriadku a nech je vidno uz aj plod ...je mizne že koli krvy este nebude nič vidno ale vravím si sme silny zvládneme to a bude všetko v poriadku aj ked strach mam z pondelka...

trgypadl
26. okt 2014

@mojenky ahoj je to krvacanie alebo spinenie?

mojenky
26. okt 2014

Je to krvácanie chvíľu slabšie chvíľu silnejšie

mnamko
26. okt 2014

@mojenky kup si ascorutin,velmi pomáha aj mne pomohol aj teraz kamarátkinej dcére

mojenky
26. okt 2014

Ďakujem za radu no neviem či mi pomôže ,ale skúsim ja mam pocit že mi aj hcg pomali stúpa pri synovi som to zistila skoro v tretom mesiaci len vtedy mi test ukázal pozitívny tak aj s toho mam obavy zajtra lebo ked nebude dosť vysoký vieme čo bude nasledovať :( ale este raz ďakujem

kaaaty
1. jún 2015

Ahojte kocky, dnes som presne styri tyzdne odkedy sa mi podarilo otehotniet. A rano na papieri take vlasocnice krvi. Ja sa tak obavam mam za sebou uz dva potraty, uzivam aj duphadton. Zajtra idem k dr. Hrozne sa obavam. Vlastne sa nic ani nepytam len sa asi potrebujem ukludnit.

blue_eyes
23. júl 2015

NO zeny...realita je trosku ina....tiez mam same pozitivne testy..silnejsie uz byt nemozu...ale rube zo mna krv...tak slabie..s prestavkami ale je to krv....doky mi teraz hovoril..ze ok pravdepodobne som tehotna...no krvacanie vzdy znaci nejaky problem. takze ma aspon prebral k zivotu....a berem to realne....vecer pojdem kuk na pohotovost a rano k nemu.....

zuzannaaa
24. júl 2015

All... Baby v case menstruacie som spinila a jemne krvacala. To bolo pred 9 dnami a trva to az do teraz stale spinim vcera vecer uz vobec no a treraz zase len kvapka hnedeho .... U dr mam termin az o tyzden .... Idem este stale o uhnezdnovanie vajcka ,,, ak viete poradte. Diky .. Bolesti nemam len pocas dna sem tam citim pravy vajecnik

zuzannaaa
24. júl 2015

@kaaaty ahoj ,,,, nico podobne ma trapi aj mna ... Precitaj si Hore ... Bola si u De.. Co ti povedal ?

zuzannaaa
24. júl 2015

@sziszka83 rcite ms nebude taka ak ma byt ... Sprav si test ked skonci alebo uz uplne zoslabne

zuzannaaa
6. okt 2015

@blue_eyes ahoj mo ako moja si dopadla s babom je vsetko v poriatku

blue_eyes
7. okt 2015

@zuzannaaa potratila som - zamlcany potrat....a doky mi vysvetlil ze ziadne krvacanie nie je normalne ako sa to tu cele o tom pise..takze urcite treba vychladat dokyho....a tak v pohode....len mi dali injekcie a som sa vycistila, akurát na kramy som cakala dlho dlho 🙂

dominika205
19. okt 2015

ahojte.baby som v cca 9 az 10tt uz 5 den krvacam jeden den mam hnede vytoky slabsie potom trocha silnejsie a teraz mam zase krv .No teraz ked idem na wc a sa utriem tak na toaletnom je krv a sem tam troska ako zrazenina krvy no nie vela.Som v Anglicku no bola som aj u lekara no objednali ma az o dva tyzdne na ultrazvuk lebo teraz co som bola tak ze nic zatial nevideli.Nemam krce len teraz ma sem tam tak toska zaboli ako presne ked som kramy mavala tak taky pocit mam.Co som citala vase komentare tak na slovensku davaju tabletky duphaston no tu mi nedali nic.Ci mam uz len cakat ci sa ujme alebo nie?Tak neviem co mam robit nechcem prist o babatko .Dik

blue_eyes
19. okt 2015

@dominika205 no asi si uz prisla..nechcem strasit ale mne gyndos vravel ze ziadne krvacanie nie je normalne, a ze treba ist hned k svojmu alebo na pohotovost....

dominika205
19. okt 2015

no sla som hned na pohotovost a spravila mi aj ultrazvuk vravela mi ze mam to v maternici ze vsetko je tam kde ma byt len ze nevidi zatial ci je to zivota schopne.... ci zije ci nie tak zato ma objednali este raz o dva tyzdne ked to troska podrastie.A ked by som potratila {co dufam ze sa to nestalo}tak nemal by sa vyplavit von plod?..lebo zatial nic take sa nestalo...ja som tak s toho vystrasena ale stale dufam ze sa mi to nestane ....no uz asi len musim cakat 😢