icon

Slabé krvácanie v 9 týždni

jarka1983
27. sep 2012

Ahojte som priblizne v 9tt,k doktorovi mam ist az buduci tyzden,vcera vecer som si vsimla krvacanie,ale len po moceni,ked som sa utierala,inak cez noc ani kvapka a zrana opat,neviete mi poradit co to moze byt?Snad nic vazne,mate s tym skusenosti? Dakujem.Krvacanie je velmi slabunke.

Strana
z2
katren
27. sep 2012

@jarka1983 😀 😀 😀 😀

hradnapani
27. sep 2012

@jarka1983 len trosku na upresnenie, kedze si tu zrejme nova. Pravidla fora hovoria, ze najprv si treba vyhladat podobne temy a najprv sa spytat v nich. Urcite by ti baby poradili aj tam, resp. keby si si ich co len zbezne precitala, tak by si sa dozvedela to iste co tu. Ze je velmi vela zien, ktore to zazili a vsetky do jednej ti poradia co najrychlejsiu navstevu lekara. Lebo moze to byt banalita ale moze to znamenat aj problem a to nikto odtialto neodhadne.
Ono, kazdy tyzden je tu zalozena skoro identicka tema ako tato a lisi sa len v drobnostiach, tak preto mozno niektore podrazdenejsie reakcie.
Ale chapem ta, ze ta to vystrasilo, sama som zazila nieco obdobne. Ale nabuduce je lepsie ozivit uz zalozenu diskusiu a popytat sa v ramci nej.
Nech to dobre dopadne!

katkasofi
27. sep 2012

@jarka1983 si to tej dotycnej pekne nandala🙂 do vsetkeho sa stara, kazdeho tu zdr...ava a vyhadzje hned temy pribuzne tej tvojej. vsak ked nemas cas alebo si nenasla dokonalu odpoved zalozis novu temu, no nie? ale, chytrane sa vzdy a vsade nájdu🙂 drzim palce v tehotenstve. pa

katkasofi
27. sep 2012

@hradnapani ja len pridam k tvojej odpovedi, nic v zlom: ked sa zapojis uz do diskusie ktora tu bola, a nie je prilis aktivna, tak mnoho bab neodpovie...viem z vlastnej skusenosti. a nie vzdy v kazdej teme najdes to co konkretne potrebujes 😉 tot moj nazor. nic v zlom 😉

katren
27. sep 2012

@katkasofi ta dotycna to aj cita 😀 😀 😀 😉
a preco by som nedala linky???? potrebujem pomoct, tak v prvom rade hladam a necakam, ze to za mna bude robit niekto iny.....a to ze ti neodpisu hned do toho casu, co s ty na konikovi..........
@hradnapani suhlas.....

hradnapani
27. sep 2012

@katkasofi ano, je pravda, ze obnovena diskusia nema taky ohlas ako novozalozena. Ale za pokus to podla mna vzdy stoji, nie je to pravidlo ani zdaleka, ze nikto neodpovie. A specialne tato tema sa tu opakuje skutocne casto, tak preto som reagovala.

jarka1983
autor
27. sep 2012

@katkasofi Ahoj vidno,ze si ma pochopila a si aj dost inteligentna,ty si to pochopila na prvy krat, ale co uz ked niektore dotycne sa hraju na najmudrejsie a same nevedia poradit sebe.Dakujem pekne 🙂

Strana
z2