icon

Som 5tt ale podľa ultrazvuku som 3tt

kavickarka32
5. jún 2019

Baby stalo sa vam to niektorej? Som z toho trosku mimo. Mam dojst o 2 tyzdne. Cyklus mavam tak 30-34dnovy. Bolo vidno len gestacny vak 6mm

shilla23
5. jún 2019

@kavickarka32 v 3tt? To by si len vcera otehotnela.. ak bol vidiet gestacny vacok tak bud rada ze ho mas v maternici.. ked nevies kedy si otehotnela tak ti to neskor vypocitaju podla sona teraz uz len plodik a srdiecko.. neznervoznuj sa tym a tes sa .. jedine co ti teraz poradim je trpezlivost

kavickarka32
autor
5. jún 2019

@shilla23 to mi povedal lekar ze podla neho som v 3tt. Ze bud som mala ovulku posunutu alebo sa to nevyvija dobre. Takze teraz 2 tyzdne cakania ci sa tam nieco objavi :(

andreal1
5. jún 2019

Nestrachuj sa urcite neprebehla ovulacia vtedy ako si si vypocitala. Taktiez aj v 5tt je skoro robit zavery z ultrazvuku mne v 5tom bol vidiet iba vacok o dva tyzdne aj plod a akciu srdca. Takze zavery ze sa nevyvija dobre gravidita je veeeelmi predcasna ked ti vysiel tehu test a nespinis ani nekrvacas. Pockaj si ☺

fokuska
5. jún 2019

@kavickarka32 3tt je par dni po oplodneni, alebo dokonca ak mas dlhy cyklus, tak je to akurat cas ovulacie. Zvlastne, ze to takto nazval lekar.
Nestresuj sa - tym nic nezmenis, nepomozes si.

shilla23
5. jún 2019

@kavickarka32 pozri sa ludske telo je super vec ja som mala ovu v strede cyklu a otehotnela som den pred MS

kavickarka32
autor
5. jún 2019

Dakujem baby za podporu. Citim sa dobre, test je stale silno pozitivny 🙂, prsia bolia, stale som unavena. Musim verit, ze to s babatkom zvladneme 🙂 gyndos ma vybavil za 5 minut ze asi sa to nevyvija alebo mam posunutu ovulaciu ale bol dost skepticky.

2romi2
Autor odpoveď zmazal
kavickarka32
autor
5. jún 2019

@2romi2 dakujem dava mi to nadej ☺️☺️☺️

mirkaferko
5. jún 2019

Ja mam uz druhýkrát termin porodu posunuty o dva týždne podľa MS. Starší syn sa narodil tak ako to gyn vypocitala v 12tt (teda nie podľa poslednej MS) a vyzerá to tak, že aj teraz ideme na posunuty termin 😉

hettinka
5. jún 2019

@kavickarka32 načo si šla tak veľmi skoro na sono? Mala si problémy? Bolesti, špinenie, krvácanie??? Alebo si len mala // a hneď letela k Dr...
Zbytočne si sa vyplašila. Podľa mňa si tehotná kratšie, ako si myslíš, ak máš dlhší cyklus, ovulácia mohla byť aj neskôr. To chce kľud a pozitívne myslenie, verím, že všetko je OK. A takého lekára by som ja osobne vymenila ...

kavickarka32
autor
5. jún 2019

@hettinka je to moje prve tehotenstvo a myslela som, ze v 5tt uz mi potvrdi ze je to ok ked niektore pisali ze uz videli aj bodku vo vacku. Gyndosa som prave dnes zmenila, o dva tyzdne idem k novej gynekologicke. Tento by ma stresoval asi cele tehotenstvo s jeho pristupom.

bagre
5. jún 2019

@kavickarka32 išla si skoro, ale to ja pri prvom tiež 🙂 vôbec sa zatiaľ netráp, podľa mňa si dobre poriešila tú zmenu doktora. zatiaľ je všetko ok - tehotná si, je v maternici...
ja som to napr. mala tak, že keď sa dačo pokazilo a bol koniec, prestalo mi byť zle /1.trimester/

rumba01
6. jún 2019

mozno si spravila dobre, ze si ho zmenila, no uvidis, ako to bude, ako sa to bude vyvijat. hadam, to ale vsetko dobre dopadne a budete zdravunki

shilla23
6. jún 2019

@kavickarka32 vidim ze si chorvataky grob v senci mam perfektnu gynekologicku mudr benovicova mlada super gynda velmi precizna vsetko vysvetlila perfektny pristup

kavickarka32
autor
6. jún 2019

@shilla23 uz som sa prave prestahovala do BA takze som isla do Falck. Su tam 2 a dobre odporucania mam tiez. Dakujem

kavickarka32
autor
6. jún 2019

@rumba01 dakujem. Uz o 10 dni budem mudrejsia 🙂 priznaky zatial idu na plne obratky 🙂)

fokuska
6. jún 2019

@kavickarka32 Nevystresuj sa ani keby ti priznaky zmizli. Je to normalne a nemusi to hned znamenat nejaky problem. Moze, ale nemusi ;)