Som 6tt+6 a hľadám kamošky so spoločným termínom
Chcem sa spýtať či je tu niekto somnou som v 6tt+6dni ... chcem sa poďakovať tým že som si čítala aj staré správy s MD a veľmi mi to pomohlo mala som stres ale už je všetko poriadku tak veľká vďaka Vám baby 👍 chcem sa tu zoznamit s pár babami som prvorodička a potrebujem trošku povzbudenie ste skvele ĎAKUJEM za všetko ..budem rada ak sa ozvete 💐
@michaela1905 ahoj ja som sa tiež bála o srdiečko no prišla som o týždeň a bilo ❤️Tak neboj bude všetko Ok dnes som presne 7tt
@dadus1838 Verím, že všetko bude v poriadku. Len najhoršie je to, že som objednaná až o tri týždne.. veľmi dlhá doba..
@michaela1905 no to je chápem ako musíš reagovať nemozes sa dočkať ..len nemaj stres a bude všetko poriadku uvidis 😇
Ahojte, ja som tiež v 5tt, čakáme naše tretie vytúžené.. doktor má dovolenku takže paráda..musím ísť pozrieť na dvere dokedy, lebo som nedočkavá, chcela by som mať prvé vyšetrenie za sebou.Pekný deň všetkým.
@michaela1905 už bolo vidieť babetko či gestačný vak? Neboj za chvíľku bude aj srdiečko 💕
Baby ešte sa chcem spýtať mala som príznaky že má boleli prsia a aj podbruskom a mala som únavu tak isto no teraz ako keby to prešlo a doktorovy pôjdem o 3 týždne či mi neviete poradiť lebo mám strach či sa niečo nestalo ale výtok mám stále 🤭ale žiadne bolesti nič papať mi chuti ale inak mi nechutilo
@danicabbb Neviem ti povedať.. ukázala mi to na ultrazvuku... Bolo to veľmi maličké. 3,7mm ale nepovedala, že či je to iba gestačný vak alebo mimčo.. no skôr si myslím, že iba gestačný vak.. neviem. A z foto to tiež neviem identifikovať..
@michaela1905 jasné tak veď sa o chvíľku dozvieš
@danicabbb No až 1.8 idem.. ešte dlhaaaa doba predomnou...
@michaela1905 jáj tak sa drž papal kyselinu listovú ovocie a odychuj
@dadus1838 je to v pohode, nestresuj sa a užívaj si začiatok tehu 🙂 netreba sa zbytočne sledovať..
@martaniana ďakujem pekne 💐
@danicabbb Snažím sa..len ja nie som moc veľký jedák.. no snažím sa aspoň niečo do seba dostať... Oddychujem stále.. 😀 som hrozne unavená... stačí, keď len trochu pochodím po byte a už si musím ľahnúť... Musím si aj cez deň pospať.. ale som doma na PN-ke, takže mi aspoň rýchlejšie ubehne deň, keď si pospím...
@michaela1905 odychuj keď si bábo žiada ale papať musíš
Dievcata, ja ked som cakala prvu, tak ked som si tu na konikovi to nastavila do profilu presne, tak mi to tusim automaticky vyhodilo navrh do skupiny tehuliek podla datumu porodu, vtedy Aprilovky 2015.. a tam sa mozte vykecavat a urcite si tam pridete na svoje..
@michaela1905 ja som teraz 6tt 2d, je to síce druhé tehotenstvo, ale úplne iné...mne tiež nič nechutí jesť...ráno aj večer mi je špatne a unavená som tiež stále...takže viem ako sa cítiš....ja sa musím ešte aj dvojročnej dcérke venovať a tá mi teda spať nedovolí 😄
Ahojte kočky, ja som dnes absolvovala vyšetrenie na potvrdenie tehotnosti a doktor určil 6tt+3. Je to moje prvé tehotenstvo, prvú poradňu mám 23.07. a už sa neviem dočkať 😊
ahojte no ja som objednaná až na 30.7. na prvú poradňu, keďže dr má dovolenku..neviem ako to dovtedy vydržím.. 🙄
@martaniana ahoj neboj vydržíš ako sa cítiš a koľký si teraz
@danicabbb cítim sa našťastie dobre 🙂 no myslím že som na konci 5tt tak už bude biť srdiečko keď pôjdem na poradňu , aspoň to..
@martaniana určite tak len sa držkaj
Ahojte. Pridam sa. Som 7tt+6 podla datumu pisl.menz. na usg som bola pred cca 2tt, bolo vsetko ok. Srdiecko bilo...nieco neopisatelne...manzel ma pri tom drzal za ruku....super...nic mi nebolo...az do 7tt...
Uz teraz 2.tyzden sa rrapim s naduvanim nechutou...unava ma uz presla...ale celodenna nauzea ( pocit na vracanie)... musim mat vzdy nieco v zaludku inak idem umriet...a po jedeni zasa wc a grcanie ( prepacte...)... ale je to hrozne...no vracat neviem ani za svet...ale budem trpezliva...podarilo sa to tazko..az po OP..a tiez som uz starsia..(36) tak si važim co mam...nech je zdravé...
@ksisi ahoj.ja som 14+4 ale tiez som mala taky priebeh ako ty...sprvu nic.od 7tt zrazu nevolnost,unava,ziaden pach som nesmela ucitit...no katastrofa.brucho nafuknute,zapcha jak hovado,zaludok netravil...teraz sa to zda sa ukludnuje ale este stale sa necitim v pohodke.plus mam zly zlcnik...ten ma striedavo oblacno trapi a o curani ani nehovorim...vcera muzovi vravim: asi ma pobolieva zub a on na to: to tu este nebolo.uz sa smejeme,lebo mne vzy nieco je...ja uz budem mat v termine porodu 33 tak mozno je to aj tym vekom.mlade zaby to preziju ani nevedia ako....no nic trochu sa potrapime a v januari dostanem odmenu-pevne verim 🙂
hojte baby, chcela by som sa Vas opytat, ci podla Vas mozu tehotenske testy tri dni pred ms ukazovat falosne //? Ja som o tom citala a mam z toho stres. Mne sa totiz po snazeni (3 mesacnom) ukazali vytuzene //, pat dni pred ms a potom silnejsia 3 dni pred ms. Ms ma prist vo stvrtok. Ciarka na testoch je ruzova (na tom prvom slaboruzova, na druhom silnejsia). Priznaky mam asi len take jemne - napate prsia, trosku bolia na dotyk po bokoch, nechut do jedla, a bolest v podbrusku a trosku take stahy. Myslite ze sa podarilo? Dakujem vam a prajem vsetkym prijemny prvy trimester🙂
Ja som 6 + 1 (podla doktora 6 + 3). Mozes mi tiez napisat. Chcem sa tiez podakovat za baby, ktore pisu a odpovedaju. A konecne chapem ako sa niektore citia lebo maju obavy, strach alebo sa im stalo nieco neprijemne. Pomohlo mi to vela. Doktor mi povedal, ze ma nebude klamat, ale mal by uz byt vidiet plod. Vdaka prispevkom som sa ukludnila a do 24h isla k inemu doktorovi a je tam plod a so srdieckom.

@karinkak892016 Áno, prvé a vytúžené... Po 9 rokoch manželstva sme sa odhodlali na prvé IVF a hneď prvý ET nám skončil úspešne.. no teším sa len potichu.. čakáme nedočkavo na srdiečko.. potom sa trošku začnem aj tešiť.. len to čakanie je nekonečné.. 😊