icon

Som dva mesiace tehotná a manžel sa dožaduje mať styk

13. mar 2022

som v 2mesiaci tehotnstva a manzel sa dozaduje styku no ja nemam absolutne pomyslenie na to🥴 mam sa citit alo zla manzelka? viete ake to je ked mavate celodenne nevolnosti a ste unavena a dotoho sa starate este o jedno dieta ktore vam beha po byte. vecer padam unavou do postele mysliac si ze som zla manzelka ktora sa muzovi nevenuje.

cyberk
13. mar 2022

nie nie si zla manzelka, si len velmi velmi.. neinteligentna, ked si si takehoto chuja narazila a nechala sa nabuchat 2x s nim 🙈

hipuska
13. mar 2022

Záleží, ako sa.dozaduje. Veď,.čo je na tom zle, že chlap túži po vlastnej žene? Skús cez deň trošku odychnut. Na úkor iných vecí, napr. poriadku v dome, varenia, atď. Vždy sa dá upustiť. Ešte možno mesiac a snáď príde ten priliv energie a sa to zlepší

mauduska
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
13. mar 2022

@mauduska presne pre toto sme spolu s manželom nespávali až do svadby......
to ako súvisí s problémom autorky? kde je záruka, že keď s chlapom nespím až do svadby, že po svadbe sa toho tiež nebude "dožadovať" aj vo chvíľach, kedy žena nemá chuť?

believe3589
13. mar 2022

@panelacikova Ale autorka je unavená a nemá chuť. Je normálne, že sa nemusí prispôsobovať.

elizabet173
13. mar 2022

@mauduska absolútne to nesúvisí s tým, že do svadby nemáš žiaden sex, ale s výberom partnera. My sme spávali spolu aj pred svadbou a muž chápal, že keď denne dvadsaťkrát objímam WC misu, tak sex je to posledné, po čom túžim.
@panelacikova nijako, ešte sa môže prejaviť nesúlad, takých tém je tu plno

panelacikova
13. mar 2022

@believe3589 a ja kde píšem, že sa autorka musí prispôsobovať? prečítaj poriadne. mne je smiešna veta od inej užívateľky
@elizabet173 presne tak... myšlienkové pochody niektorých žien sú neskutočné.... akože tým myslela asi: vedeli sme sa zdržať do svadby, bude sa vedieť zdržať aj potom... ale čo ak nie? čo ak on zistí, že mu to nadúmerne zachutilo? och...

petamich
13. mar 2022

nie nemas sa citit ako zla manzelka, za mna kazdy normalny chlap to snad vie pochopit a ak nie nuz asi si si vzala muza z inej kategorie 🤷‍♀️

liljana
13. mar 2022

@panelacikova Je uz "vytrenovany", neotravovat so sexom 😂

daniela_p
14. mar 2022

Ja som v 15tt a nespali sme spolu od začiatku, mávala som nevoľnosti, ešte ich aj mám ale už lepšie, no cítim aj pichanie v podbrušku a bolesti ako sa to tam rozťahuje všetko a tiež úprimne vôbec nemám chuť na sex, manžel by aj chcel, ale úplne ma v tomto rešpektuje 🙂 … vôbec nie si zlá manželka, vôbec si to o sebe nemyslí, kopu žien nechce mať sex počas tehotenstva aj keď nemajú žiadne problémy… podľa mňa normálny vyspelý muž to vie pochopiť .. aspoň teda ten môj chválabohu 🙏🏻 A kto vie, keď mi bude úplne dobre, tak možno skúsime 🤷🏼‍♀️ …