icon

Som v 12. týždni a vracanie neustupuje

majuska77
18. sep 2014

Ahojte,som v 12tyzdni a stale vracam,celý den.Odhryznem si z bananu a vyvracam to,napijem sa vody a opat to vyvracam.Mali ste niektora takuto skusenost?Je mi z toho už doplaču,lebo jedine co mozem je ležať v posteli,ine nezvladam.

Strana
z2
barca000
23. sep 2014

takze ked nezvraciam, znamena to ze nieco nie je v poriadku? jedine, ze mi pride vecer tazko od zaludka, to je vsetko...mam sa zacat bat ked som v 11tt? asi idem rovno zajtra k doktorovi. 😢

levicat
23. sep 2014

ja som mala presne to iste pri malej trosicku mi pomohlo homeopatikum conculine ale prestala som v 5 mesiaci ,,,, a to som schudla 8 kg a hrozila mi nemocnica treba sa poradit s doktorom v prvom rade
@majuska77

dobromila1111
23. sep 2014

@barca000
Nie každá baba vracia, neboj..
Ja som asi do 20tt niekoľkokrát to dňa, potom čím ďalej tým menej🙂

leamax
23. sep 2014

@majuska77 ja som za par dni v 30tt a kazde rano vraciam este. a zaludok mam cely den na vode, niekedy viac, niekedy menej. tak ako je teraz tebe, mi bolo zhruba do prvych pohybov, co bolo cca v 19tt. raz to bolo lepsie, raz horsie, vracala som 5-6x za den. skus vsetky tie "babske rady", nieco mozno zaberie, kazdemu pomaha ine. mne dokonca gyndo odporucil cierne pivo, ale k tomu som sa neodhodlala este 😀
@barca000 nieee, pre pana jana, nepanikar. svagrine nebolo absolutne nic a vsetko bolo v poriadku. nie kazda musi vracat

majuska77
autor
24. sep 2014

barca000 urcite je vsetko v poriadku,niekto vraca a niekto nie..to sa tak vravi ze ta co vraca bude mat bez problemov tehotenstvo, ale kopec mojich kamaratok nevracalo a vsetko bolo v poriadku.

kabulko1
24. sep 2014

ahojte baby, ja som pri oboch tehotenstvach vracala cca od 4 tyzdna tehotenstva do 13 tyzdna asi 6x denne, potom mi uz nebyvalo tak zle od zaludka, ale vracala som kazde rano az do oboch porodov 🙂 . pri prvom tehotenstve som schudla 4 kila za mesiac, pri druhom 8 kil. na tretie tehotenstvo sa uz neodvazujem aj ked by som este jedno babatko chcela ☹

balli
14. okt 2014

@majuska77 ja som v desiatom tyzdni a vraciam tiez. Od siesteho mi je velmi zle, od polky siedmeho som bola v nemocnici az na osem dni, pomohlo, dva tyzdne som uz doma z nemocnice, ale aj tak to nie je este ok. Su lepsie dni a su horsie dni, dnes ma ten horsi, od rana som vracala, musela som si dat torecan cipok, lekar povedal ze to mozem, ale beriem to az ked je velmi zle. Do prace mi stale neodporuca ist. Dokonca ked budem mat viac zlych dni povedal ze si ma zase vezme do nemocnice na infuzky. Buduci tyzden idem na kontrolu, som zvedava co mi povie. Na jednej strane som na prasky doma, chyba mi praca, ludia, normalny zivot, na druhej strane ked sa citim zle som rada ze som doma. Asi treba naozaj len vydrzat, som z toho unavena a zufala a cakam tuzobne den ked to prejde a nejdem ani mysliet na to ze to prejst nemusi. Niekedy si hovirm ze to babo proste chce byt jedinacik.....po tomto bude tazke rozhodnut sa pre druhe :( tak vela stastia tebe aj ostatnym co maju tieto tramoty...sme silne zeny, musime to nejako vydrzat...uff.

sarlota1986
14. okt 2014

ja som vracala este rano v den porodu,a pocas tehu som schudla 10kg vracanimtakze je to uplne normalne🙂

ali76
14. okt 2014

@majuska77 mala som to iste, aj 30x denne som zvracala, vsetko islo do pol hodiny von, ustupilo to na 1 az 2 denne, az v nejakom 20 tt

raganovaj
14. okt 2014

ahoj. kazdy mi vravel, ze pockaj do 13 teho tyzdna. aj tak bolo. presne v prvy den 13teho tyzdna som prestala. drzim palce.

tajka1986
14. okt 2014

Asi ta nepotesim...ja som vracala az do porodu☹ bud rano z hladu kym som sa stihla najest uz som vracala aj ked len vodu,a potom priebezne pocas dna ako kedy 3-4 krat. A aj napriek tomu som pribrala 20kg v tehu. Este teraz ma striasa ked pomyslim na tie moje sunky vypapkane😀

majuska77
autor
14. okt 2014

@balli mne to už prešlo, stane sa síce že sem tam zvracam,ale to mozno raz-dva krat do týždňa..tiež som bola z toho zufala, smutná a tiež som si povedala že na dalsie babatko sa budem musiet asi psychicky pripravit.Som v 16tt, takže držím palce aby aj tebe bolo dobre v tom 16t a ešte lepšie keby aj skor 🙂.

lilly30
14. okt 2014

ja som vracavala skoro do piateho mesiaca ...

romana311
23. okt 2014

Ahojte. Ja sa chcem opýtať niečo opačné. Je tu niekto komu naopak nie je zle? Kamoska ma strasi, ze to nie je dobre ked mi nic nieje. Akurat ma sem tam boli zaludok obcas ma napne, ale nevraciam. Ďakujem

piacere
23. okt 2014

@romana311 kamoška asi zvracala jak ďábel a závidí.... 🙂 Buď rada, každá znáša nával tehotenských hormónov ináč, je to normálne 😉 Čo ja bola som za to dala 😀

mejjus
23. okt 2014

@romana311 mne nebolo zle nikdy , akurát som nezniesla smrad z cigariet..a nevedela som ani mysliet na grilované kura :D to bolo všetko 🙂

romana311
23. okt 2014

Prosim vas ked vas tu uz mam , nemate nahodou skusenosti s vytokmi? Trpim tym asi od 5teho týždna kazdy tyzden som na gynde. Najprv som mala taky tmavsi hnedy, postupne mizol zatial nemam nic asi 2 dni niekedy sa mi objavi svetlo hnedy. Momentalne beriem duphaston a dicynone. Niekedy mam po wcku na toaletnom taku svetlu krv, ale zda sa mi , ze sa to pomaly zlepsuje. Uz som z toho na nervy.

romana311
23. okt 2014

@piacere no jej je zle od 6teho 😒 mne sa akurat strasne spat 🙂

tjaden
23. okt 2014

@majuska77 vracala som do 16t a sem tam až do pôrodu pohoda každý to zvláda inak :D

Strana
z2