icon

Som v 4. týždni a svrbí ma telo

denisse1311
14. feb 2014

ahojte mamičky som v 4 týždni tehotenstva a začalo ma svrbiet telo brucho chrbát a okolo prs. neviete čo to môže znamenat?

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
denisse1311
autor
14. feb 2014

@anetkaadamko a zmizlo ti to same od seba? alebo ako? natierala si sa niečim či nie?

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
fialoocka
14. feb 2014

ja som mala zlé pečeňové testy.....hrozne ma celé telo svrbelo....radím ti, daj si ich urobiť tiež.... 😉

denisse1311
autor
14. feb 2014

@fialoocka čo to bude znamenat ak by som mala zle pečenove testy? lebo pri prvom tehu som mala všetko v poriadku. mna svrbievalo cele telo ked som vysadila antikoncepciu vyhadzala som sa na rukach chrbte všade a všetko ma stale svrbelo.

fialoocka
14. feb 2014

@denisse1311 mne zistili zlé tieto testy asi v šiestom mesiaci tehotenstva...každý týžden som chodila na odbery, či sa mi nezhoršujú a posledné 2 týždne pred pôrodom som bola hospitalizovaná v nemocnici......v podstate som dodržiavala dietu, ktoru som mala aj tak kôli tehotenskej cukrovke. Ale skutočne som dietu poctivo dodržiavala, bála som sa nie o mňa, ale o malého....keď som išla rodiť mala som o 10kg menej ako bola moja pôvodná váha...aspoň na niečo to bolo dobré..... 🙂 ...ale možno to vôbec nie je tvoj prípad...no pre pokoj duše by som si tie testy dala urobiť..... 😉