icon

Som v 5. týždni a brat ma zo srandy kopol do zadku. Môže sa mi niečo stať?

bulka222
23. feb 2022

Brat ma zo srandy kopol do zadku a som 5tt tehu bojím sa či sa niečo nemohlo stať prosim napíšte mi ďakujem 😔

Strana
z2
andrea_prestastna
23. feb 2022

@bulka222 boze, zo srandy ho kopni do vajec a potom cakaj ci bude plodny

marca12
23. feb 2022

@bulka222 tvoje dieta rastie v zadku?

bulka222
autor
23. feb 2022

@andrea_prestastna ja som myslela plodu som riziková preto sa tak bojim

bulka222
autor
23. feb 2022

@marca12 nie myslela som otas

bulka222
autor
23. feb 2022

@bulka222
@marca12 mám iba strach že ten otras vieš

janai1
23. feb 2022

@bulka222 dúfam, že len ležíš v posteli a nehýbeš sa ... veď čo keď to dieťa zo seba pri chôdzi vytrasieš? 😨

Ak ťa brat kope tak silno, že by ti to mohlo spôsobiť potrat odporúčam navštíviť pohotovosť a potom najbližšiu policajnú stanicu

bulka222
autor
23. feb 2022

@janai1 ja rozumiem že to možno znie úplne blbo ale keby ste zažili to čo ja tak by ste sa na to pozerali úplne inak .ja som len chcela počuť či sa nič nemôže stať alebo radu ale nie to že ma tu hneď hodíte do …a že modrí konik to takto funguje ?ze z každej ktorá hľadá radu ju takto odpinkate ?ak áno ,tak toto je hnus

bulka222
autor
23. feb 2022

@bulka222 ženy sú horšie ako muži ešte aj tu

janai1
23. feb 2022

@bulka222 Veď ti radím, ak ťa brat napáda odporúčam mať o tom záznam z nemocnice a ísť na políciu 👍 A ak to robíte zo srandy, tak si dobre sprostá....

bulka222
autor
23. feb 2022

@janai1 ja som ti káže kde napísala ze sa kopeme ?on to urobil raz iba zo srandy …neviem kto je tu sprostý keď nevieš riadne citát !

bulka222
autor
23. feb 2022

@janai1 už nemusíš ani písať ak sa mieniš takto baviť veľa šťastia teba ma asi každý velmi rad

alchemilkazltozelena
23. feb 2022

@bulka222 pane na nebi 🙏🙏🙏🙏 toto je dalsi vtip? Ty si kamaratka tej co si dala gumicku na ruku?!?

nttnnt
23. feb 2022

to mate 13 ked sa kopete do zadku vau :D som si akurat predstavila ako ma moj 38 rocny brat kope do zadku unimaginable :D:D

janai1
23. feb 2022

@bulka222 ohromná sranda... tak keď je to taká sranda čo sa teraz strachuješ? sa kopte zo srandy ďalej

cherry_cherry
23. feb 2022

@bulka222 osobne si tiez myslim, ze je to divna zabava. Ale tak pokial ta nekopol silno, tak by sa nic nemalo stat.

bulka222
autor
23. feb 2022

@janai1 ok toto nemá zmysel to on ma ako som išla do autá kopol do zadku …pre mna sranda určite nebola aj som mu to jasne dala najavo …stresujem pretoze sa bojim

mikadooo
23. feb 2022

@bulka222 ahoj, ak nemáš krvácanie či odrazu špinenie, pravdepodobne sa nič nestalo. Prvý trimester a ešte také skoré štádium je všeobecne hop alebo trop, pravdepodobne ešte nemáš ani tehotenskú knižku? Nemusíš sa stresovať. Od brata by som bočila a zbytočne by som ho nedráždila, evidentne ho niečo riadne vyprovokovalo. Alebo to ty s tým tehotenstvom príliš preháňaš, neviem, ťažko vydedukovať z tých pár riadkov prečo to spravil. Držím palce, verím, že na prvej poradni bude všetko ok.

bulka222
autor
23. feb 2022

@cherry_cherry tak nemám modrinu ja som sa zľakla toho že to bol otras …inak ďakujem za odpoved konečne niekto kto mi normálne odpísal ďakujem

luliu
23. feb 2022

@bulka222 prosím ťa rozmýšľaj, píšeš hlúposti, neumieras, si len tehotná, v minulosti ženy ťažko robili na poli do pôrodu. Kopol ťa do zadku, tam dieťa nemáš. Keď budeš čakať druhé, od prvorodeného možno schytas pár kopancov aj do brucha a ver, že to bude ok. Keď budeš riešiť takéto sprostosti celé tehotenstvo, tak ľudia v tvojom okolí budú mať radosť

bulka222
autor
23. feb 2022

@mikadooo ty si zlata .nič také som mu nepovedala …bojim sa lebo toto je vytúžené tehotenstvo veľmi sa bojim .kontrolujem či je všetko ok v úplnom strachu som 😔a ešte keď mi urobil toto tak som hotová

didi2102
23. feb 2022

@bulka222 ak to bolo len do zadku nič sa nedeje, horšie by bolo kedy do boku brucha alebo priamo,ak nemáš spinenie alebo bolesti o nič nejde, hlavne nestresuj lebo ti to uškodí,keď si daj na ukludnenie aj dve magnézia, bratovi by som kopla do vajec a musel by ma.obchadzat na kilometer,toto sa.tehotnej nerobí ani zo srandy ,mňa kopca.neter priamo do brucha v 3.m. a všetko ok

bulka222
autor
23. feb 2022

@luliu máš pravdu ,úplnú len ten strach

bulka222
autor
23. feb 2022

@didi2102 ďakujem ti krásne 😇

jana_eyre_2
23. feb 2022

@bulka222 neboj sa, z tohoto sa ti nič nestane naozaj.. ak to bolo zo srandy, určite to nebolo silno, väčší otras je v aute keď ideš cez dieru..

Chápem že človeka napadne všeličo, ja keď som čakala prvé dieťa tak som akurát prežívala dosť blbé obdobie a mala som hrozne zážitky, tiež som sa bála čohokoľvek.. treba s tým bojovat, ale neboj všetko bude v poriadku.. radšej sa troška snaž menej stresovať, to je teraz tiež dôležité..

bulka222
autor
23. feb 2022

@jana_eyre_2 áno ja som mala potrat dvojičiek a teraz sa len kontrolujem či je všetko vporiadu .strane sa na bábätko teším

bulka222
autor
23. feb 2022

@jana_eyre_2 mala si zle zážitky ?

marca12
23. feb 2022

@bulka222 meboj,babo bude v poriadku. Keby si dostala kopanec do brucha,je to ine. Chapem,ze mas strach,ak si na rizikovom,ale matka priroda je vsemocna a plod je chraneny aj pred otrasmi. Naozaj sa neobavaj

bulka222
autor
23. feb 2022

@marca12 ďakujem ani nevieš ako mi je teraz lepšie 😇

nana8989
23. feb 2022

@bulka222 väčšiu škodu robíš tomu dieťaťu tym nezmyselný stresom ako nejakým kopnutím do zadku. Prosím ťa, začni si to užívať a nestresuj kvôli každej hlúposti, lebo za tých zvyšných 8 mesiacov zničíš seba a aj ľudí okolo seba..

bulka222
autor
23. feb 2022

@nana8989 áno máš pravdu ,naozaj si musím tehotenstvo užívať s byt pozitívne naladená .ďakujem 🙂

Strana
z2