icon

Som v 5. týždni a brat ma zo srandy kopol do zadku. Môže sa mi niečo stať?

bulka222
23. feb 2022

Brat ma zo srandy kopol do zadku a som 5tt tehu bojím sa či sa niečo nemohlo stať prosim napíšte mi ďakujem 😔

Strana
z2
marca12
23. feb 2022

@bulka222 snaz sa hlavne rozumne si vsetko vysvetlit,lebo stresom najviac skodis babatku. Aj ked je to tazke,ak si uz zazila stratu,ale snaz sa mysliet v dobrom a nestrachovat sa.

haanovajana
23. feb 2022

@bulka222 ja keď som bola tehotná,tak som spadla strašne silno na lade.Našťastie sa nič nestalo,bolo to na zadok.

marssellitta
23. feb 2022

@bulka222 ale v detstve ste sa kopali vzajomne do hlav, vsak?

nika523
24. feb 2022

Nemalo by sa nič stať neboj, bratovi to vysvetli že to pre teba nie je sranda a že sa bojíš a debilné komentáre si nevšímaj, tie ženy zhadzújú len seba nikoho iného, držím prsty

andrea_prestastna
24. feb 2022

@bulka222 ja chapem ty nechapes mna to sa nerobi ne netehotnej co mate 11rokov?

bulka222
autor
24. feb 2022

@nika523 ďakujem veľmi pekne ☺️

martinkatinka
24. feb 2022

A vie, ze si tehotna? Nerozumiem, ak to vie, tak toto preco robi? Co ma 12 rokov? 🤷

bulka222
autor
24. feb 2022

@martinkatinka nevie práve asi preto mu preplo …

martinkatinka
24. feb 2022

@bulka222 no ak mava taketo sproste napady, tak mu to povedz, aby sa to neopakovalo. Zaroven aj mimo tehotenstva by som takyto druh srandy netolerovala

monulkaaaa
25. feb 2022

Ja som zasa spadla tiez v zaciatkoch tehu, dost nestastne na zem 😒 pri venceni nasho psa-nemecky ovciak-ktory by vsak ani muche neublizil, bol vonku nejaky poblazneny a voditkom sa mi omotal okolo noh a taku krasnu slucku mi spravil a len sa rozbehol a potiahol. 🤷‍♀️ V ten moment som bola v soku a nevedela som sa pozviechat zo zeme 😔 mala modrina bola na zadku, ale skor ma hnevalo ze som spadla aj na chrbat a to som padla fakt ako mech zemiakov (nemam 20kg 🤔). Odvtedy som si davala riadne bacha, ale od toho su nehody, vzdy pridu v nevhodnu dobu 🤷‍♀️ chcem len povedat ze babo uz ma dnes cez 2 roky a je v pohode 😁

bulka222
autor
28. feb 2022

@monulkaaaa ďakujem ti veľmi pekne ☺️Ja viem som moc ustráchaná

Strana
z2