Som v 5. týždni a brat ma zo srandy kopol do zadku. Môže sa mi niečo stať?
Brat ma zo srandy kopol do zadku a som 5tt tehu bojím sa či sa niečo nemohlo stať prosim napíšte mi ďakujem 😔
@bulka222 ja keď som bola tehotná,tak som spadla strašne silno na lade.Našťastie sa nič nestalo,bolo to na zadok.
@bulka222 ale v detstve ste sa kopali vzajomne do hlav, vsak?
Nemalo by sa nič stať neboj, bratovi to vysvetli že to pre teba nie je sranda a že sa bojíš a debilné komentáre si nevšímaj, tie ženy zhadzújú len seba nikoho iného, držím prsty
@bulka222 ja chapem ty nechapes mna to sa nerobi ne netehotnej co mate 11rokov?
A vie, ze si tehotna? Nerozumiem, ak to vie, tak toto preco robi? Co ma 12 rokov? 🤷
@martinkatinka nevie práve asi preto mu preplo …
@bulka222 no ak mava taketo sproste napady, tak mu to povedz, aby sa to neopakovalo. Zaroven aj mimo tehotenstva by som takyto druh srandy netolerovala
Ja som zasa spadla tiez v zaciatkoch tehu, dost nestastne na zem 😒 pri venceni nasho psa-nemecky ovciak-ktory by vsak ani muche neublizil, bol vonku nejaky poblazneny a voditkom sa mi omotal okolo noh a taku krasnu slucku mi spravil a len sa rozbehol a potiahol. 🤷♀️ V ten moment som bola v soku a nevedela som sa pozviechat zo zeme 😔 mala modrina bola na zadku, ale skor ma hnevalo ze som spadla aj na chrbat a to som padla fakt ako mech zemiakov (nemam 20kg 🤔). Odvtedy som si davala riadne bacha, ale od toho su nehody, vzdy pridu v nevhodnu dobu 🤷♀️ chcem len povedat ze babo uz ma dnes cez 2 roky a je v pohode 😁
@monulkaaaa ďakujem ti veľmi pekne ☺️Ja viem som moc ustráchaná

@bulka222 snaz sa hlavne rozumne si vsetko vysvetlit,lebo stresom najviac skodis babatku. Aj ked je to tazke,ak si uz zazila stratu,ale snaz sa mysliet v dobrom a nestrachovat sa.